7 hetes pici babát vinnétek Karácsonykor nagyszülőkhöz egy hétre?
Ha jó a viszony és higiénikusak a körülmények, akkor persze. Ilyen esetben meg lehet beszélni, ha betegségektől tartva nem szeretnél sáskajárást és sértődés nélkül ki is jelentheted, hogy ragaszkodsz a babádhoz és nem pihenés, hanem aggodalom lenne, ha állandóan kivennék a kezedből.
Ha ezeket nem tudod megbeszélni velük, kérd meg a férjedet, hogy tisztázza vagy menjetek rövidebb időre.
Én nem mennék, így hogy jönnek majd ott látogatni.
Nem tudom elképzelni, hogy jönnek a nagyihoz a rokonok karácsonykor és pl. egy gyerekük beteg, akkor azt az egy gyereket otthon hagyják? Hát tuti nem.
Akkor mennék, ha nyugiban lehetnénk ott. Egy-két látogató okés. De ne támadjon le az egész rokonság.
Mi vittük 5 hetesen a lányomat a nagyszülőkhöz egy hétre, és látogatóink is voltak, de abszolút mi, a gyerek szülei szabtuk meg, hogy kik jöhetnek, hányan, mikor. Azt én sem szerettem volna, hogy minden rokon odacsődüljön, így csak a közeli rokonokat, barátokat hívtuk meg, a többieknek szóltunk, hogy most a szűkebb kör élvez előnyt, szerencsére nem volt belőle sértődés.
Szerintem próbáld meg kicsit lehűteni a nagymamát, mondd meg neki, hogy tudod, hogy nagyon boldog, lelkes és büszke nagymama, de nem akarod, hogy nála éjszakázzon, valamint azt sem, hogy ő hurcolja ide-oda minden ismerőséhez. Hátha megérti. Ha nem, akkor lehet én is otthon maradnék inkább.
Úristen, én nem vinném.
Nem tudom, ki hogy volt vele, de én örültem, hogy lyuk van a s...ggemen, és élek.
Éllandó szoptatás, nem állt be még semmiféle naporend, egy ekkora pici babának nagyon fontos a csend és a nyugalom, a megszokott kis környezet.
Elképzelem, hogy átjáróház van, jönnek-mennek a közeli-távoli rokonok, mindenki fogdossa, mindenki jobban tud mindent, mindenki nézi, ahogy szoptatsz, jön 1-2 beteg gyerek (az oviban nálunk a 25 gyerekből 10 jár, mindenki beteg)....
Ha van egy kis eszetek, nem mentek, ez lesz az első MEGHITT karácsonyotok otthon, mint család, TE, A FÉRJED ÉS A BABA. Majd mentek jövőre, amikor a gyerek 1 éves lesz. Akkor majd dögönyözheti mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!