7 hetes pici babát vinnétek Karácsonykor nagyszülőkhöz egy hétre?
Nem biztos, és nem akarom negatívan előre vetíteni, de úgy tűnik, hogy így az ünnep Nektek arról fog szólni, hogy szétidegeleitek magatokat. :(
Majd mindenki okosabb lesz (Altasd, ne altasd, ne most altasd, ne szoptasd, nem azért sír, add már ide nekem, ne köhögj, Pistike, itt a pici baba......)
Maradjatok otthon és nagyszülők menjenek 1-1 napra látogatóba.
Az elso gyerekem decemberben szuletett 1 honaposan vittuk le eloszor videkre a nagyszulokhoz. A masodik januari, o kb 3 htes volt. En mondjuk nem parazom egyaltalan a baciktol vagy virusoktol. Orvosok a nagyszulok is, nem hulyek, nyilvan nem tapperoljak ossze, ha betegek. Es a tobbi rokonban is biztam (unokatestvereik is voltak mar akkor, de en a gyerekektol sem feltettem az enyeimet).
A hosszu ut es az, hogy nem a sajat helyeden, megszokott dolgaid kozt vagy (pl nem volt kiskad es gornyedtem a nagykadban) ahol minden kezreesik mar, ezek inkabb a nehezek, de en ezeket vallalom es akkor is vallaltam. A nagyszuloknek orom, hogy unokazhatnak es nekunk is segitseg, hogy mas is van rajtunk kivul a napi teendokre. Ja, emlekszem, az elso gyerekemmel meg en is nehez szivvel adtam egyaltalan mas kezebe a gyerekemet, mert megis en vagyok az anyja, anyos mindent mashogy csinal. Kis tulzassal, most meg mar alig varom, hogy elutazzunk anyosekhoz es egy kicsit en is fellelegezhessek :)
Ja, es en lennek a laegboldogabb, ha anyossal egyutt aludnanak az en gyerekeim es lenne az evben legalabb nehany ejszaka, amikor nem en kelek fel hozzajuk, hanem (kimondani is elkepeszto) - vegigaludnek :D
De ez persze szoptatott kisbabara nem all, neki az anyjanal a helye.
Nem értelek kérdező.
Felnőtt ember vagy, Anya, akinek a babája érdekét kellene mindenek előtt szem előtt tartania.
Ha úgy érzed, nem lesz jó, és nem akarsz menni, miért erőltetik rád????
Maradjatok otthon és menjen a család látogatóba.
Aki ezt nem érti meg, az meg maradjon otthon nyugodtan.
Kinek hiányzik egy végig idegeskedett ünnep, és majd a babád is tiszta nyűgös lesz, mert megérzi, hogy Te ideges vagy.... minek teszed ki ennek???!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!