Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes pici babát vinnétek...

7 hetes pici babát vinnétek Karácsonykor nagyszülőkhöz egy hétre?

Figyelt kérdés
Kérlek rakjatok helyre, mert nagyon aggódom. Első babám, első unoka, a nagyszülők alig várják, hogy Karácsonykor náluk legyünk egy hetet. Mivel vidék, mindenki látni szeretné a babát. A nagymama már hetek óta mondogatja, hogy majd mennyi mindenki jönni fog babázni, meg nagyon várja mindenki. Nagyon féltem a babámat, halálra idegesít már előre, hogy mi lesz. Járványos időszak, nem hiányzik, hogy megbetegedjen. Amiket ő szeretne a babával, azt kb nyáron, nagyobb korában tenném szívesen. Vinni ide oda, mutogatni mindenkinek. Annyira odavan, hogy nem is bánná szerintem, ha én, az anyja nem is mennék. Ő akar vele lenni egész héten, hogy én pihenhessek címszóval...

2014. dec. 11. 12:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Én elvittem a két hónaposomat, meg is bántam... de ez család függő!

Nálunk a nagyszülők minden mással foglalkoztak, csak az unokákkal nem, elvonulni alig tudtam, mert 3 szobára voltunk 6-an, ebbő 1 nappali, a másik dolgozó, ahol átjáróház van, a hálóba pedig ott vannak a nagyiik

cuccai, tehát szintén átjáró.

Ennek az lett a vége, hogy amíg a kicsit szoptattam, a nagyobb szétszedte a lakást, magában is árt téve, mert a kutya nem figyelt rá, ha éppen szegény párom ki mert menni a slozira, vagy más dolga volt, nekem kellett ugyanúgy mindent csinálni, mint otthon, csak semmi nem állt kézre, mint otthon. Emellett a nagyot lekötni is, mert a kedves mama órákon át szóval tartotta a férjemet holmi világmegváltó beszélgetésekre.

Most ott tartok, hogy hulla vagyok és alig van tejem...

Tehát nagyszülő függő, hogy elmej-e. Ha hatékonyan segítenek és kultúrált, intelligens emberek, akkor menjetek bátran!

2015. jan. 5. 14:06
 32/33 A kérdező kommentje:
Elvittük, nagyon megfázott és mehettünk az orvoshoz. A többiek szerint semmi köze nincs a kimozduláshoz, vigyük gyakrabban...
2015. febr. 12. 07:38
 33/33 anonim ***** válasza:
A megfázás fertőzés! Hány kézben járt a baba? Ki volt ott taknyosan? Menni lehet a babával, csak odaadni nem kell mindenkinek, náthás ember meg a közelben se legyen!
2015. febr. 12. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!