3 hónapos babát 1 hétre elvinnétek nagyszülökhöz? Eröltetik a nagyszülök, hogy legyünk ott is.
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 21:47
1/22 anonim válasza:
Ha jól elvagytok ott miért ne?
Én simán vinném.
2/22 A kérdező kommentje:
Nem borulhat fel a napirend? Nem szeretnék pl. Éjszakázni
2015. jan. 5. 21:50
3/22 anonim válasza:
Én nem vinném ilyen hosszú időre. Nem hiányzik neki h mindenki kézbe kapkodja, na meg nekem se h azt lessen folyamatosan mit csinálnak vele. Na meg ilyenkor a szomszéd néninek a mutogatják, sztem ez nem kell egy 3 hónaposnak. Na meg a fél házat össze kéne neki szedni h minden biztosan legyen, biztos nem csinalnám mert a nagyszülő hisztizik és nem érti meg h kicsi.
4/22 anonim válasza:
Hát, ez szerintem babafüggő is. Az én Fiam lehet nem vette volna jó néven, mert bár imádja a Nagymamáját és a Nagypapáját, de nem tud olyan jól aludni ott, mint itthon, a saját ágyikójában. Ha szeret ott lenni, ismerős neki a környezet, vele vagytok ti is, és esetleg van egy számára már ismerős utazóágyatok, akkor lehet nem lenne gond. De mondom, gyerekfüggő. Lehet érdemes lenne 1-2 napra kipróbálni először, nem egy egész hétre.
5/22 anonim válasza:
Ja és még annyit írnék h szerintem ezzel borul neki minden. Utána lehet sokkal nehezebb lenne. Mondjuk ez gyerekfüggő. Nálunk egy nap is borította néha.
6/22 anonim válasza:
Miért ne? Unokatesóm Angliából repült haza 2 hétre a 3 hónapossal.
7/22 anonim válasza:
Akkor bocsi! ez tényleg gyermek függő!
Mi voltunk 10 napot Balatonon nyaralni akkor volt a kisfiam 3,5 hónapos éjjel ugyanúgy aludt mint itthon a nappalokkal sem volt semmi extra.
Csak ezért gondoltam de nem gondoltam bele.
1 -es
8/22 Kelemen Szabina válasza:
Én nem vágnék bele. Egy nyaralás megint más, nekem hasfajos volt sokat sirt, es ölbebaba lett, és ott 1 percre se tennék le kezrol kezre jarna, utana meg te szenvedsz vele 1 perc nyugtod se lesz tole, meg pisilni se :-(
9/22 anonim válasza:
2 hos volt a fiam, amikor 10 napra elmentunk vele anyuekhoz. Azota is megyunk havonta egyszer egy hetvegere, illetve ha a suliban hosszu szunet van (akkor anyu nem dolgozik), akkor arra vegig lemegyunk. Most amugy 8 es fel hos. Semmi nem valtozott, semmi nem borult. Igen, jott az osszes szomszed, szomszed szomszedja, baratok, haverok, unomatesok stb. Kimondottan elvezi. Ugyanugy aludtunk, mint itthon, ugyanakkor etettem stb.
10/22 anonim válasza:
9-es vagyok ujra. Azt elfelejtettem irni, hogy termeszetesen alladoan valami kezeben volt, de most, hogy hazajottunk ugyanugy elbogaraszik akar egy orat is egyedul a jarokaban. Tehat ez sem valtozott. Biztos gyerekfuggo. En elvinnem kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!