Máshol sem értenek a szóból a nagyszülők?
A férjem szülei már sokadszor akasztanak ki minket.. nem tudom, ez egyedi jelenség-e, de ha más nem, legalább kiírom magamból a dühömet :)
Nem vagyunk röghöz kötött szülők, de azért van pár dolog, amit szeretnénk, ha úgy lenne, ahogy mondjuk. A kisfiunk 16 hónapos múlt. Nagyon aranyos, és jól ki is jönnek egymással - ő és a nagyszülők. Szokott náluk aludni hétvégenként. És amikor hazahozzák, mindig kiderül, hogy valami olyan történt, amit mi kerülni szeretnénk. Pl.: ne adjanak a gyereknek cukrosat, mert egyrészt szeretnénk óvni a fogait, másrészt felpörög tőle, és nyűgösek az éjszakák. Erre mit csinálnak, itatják vele a szörpöt, és este sütivel tömik.. vagy pl.: ne fürdessék habfürdővel, mert ekcémára hajlamos, ott a fürdetőkrém. Erre após meséli, hogy mennyire tetszett a gyereknek a pancsinál a hab...
Miért nem tisztelik a kéréseinket, és miért kell vajon mindig pont az ellenkezőjét csinálni..? (költői kérdés)
mert még kicsi, ha így odaadjátok éjszakára, akkor sajnos ez a velejárója a pihinek...
majd ha nagyobb lesz, fogja mondani, hogy neeem, anya nem engedi vagy épp hallgat nagyot a mamával, nehogy megtudd :D
ha ez vigasztal az én nagyim meg mindig a haláláról beszél, meg arra készül (holott fittebb mint én)meg hogy meg akarta erőszakolni a mostoha apja, stb, szóval ha nekem mint unokájának ilyeneket mesél, én már most megkértem arra, hogy a gyerekem ebből majd hagyja ki. megígérte. de nem tudom, mert ezek ismétlődő témái.
szóval inkább a cukros szörp
de amúgy én sem hagynám ott ennyi időre így, hogy nem tartják be amit kérünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!