Mivel köthetném le 3,5 hós kisfiam figyelmét?
Gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni mert folyton kézben akar lenni csak ott van nyugiban.Sajnos nagyon hasfájós volt így talán akkor szokott hozzá, hogy sokat van kézben.
Van játszószőnyege, pihenőszéke, zenélő forgója, és most kapott egy Adamo bébi bölcső-hintát de semmi nem jó neki.Lassan olyan a szoba mint egy vidámpark, de semmi nem köti le a figyelmét.Fogni még nem fog erősen kiesik a kezéből a csörgő.Csak az alvós pelusát szorítja.(mint a Snoopy-ban a Charly Brown).Kézben jól elvan, nézelődik, meg ha a pelenkázón félmeztelenül le van vetkőztetve, és ott állok és magyarázok neki, meg tornáztatom.De hát mégsem lehet egész nap meztelen és már a lábam leszakad az ácsorgástól.
Valami ötlet?Vagy mikorra lehet javulásra számítani fejlődés szempontjából?
Ha elkezd forogni, jobb lesz a helyzet. Addig nekem is csak ölben volt el, a játszószőnyegen, pihiszékben pár perc után unatkozott és sírt.
Így a napunk nagy része abból telt, hogy lefektettem a szőnyegre és tornáztattam, az imádtza, a pelenkázón bohóckodtunk és cipeltem a lakásban vagy kendőben, de az ebben a melegben nem túl jó megoldás.
6 hónapos korától, hogy elkezdett gurulva közlekedni sokkal jobb volt, 7 hóanposan felült, akkortól kezdett 20 perceket is elleni egyedül. Kitartás!
első
Én beraktam a hordozóba és felraktam a konyhapultra, így látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!