Hogy tereljem el 2 éves kisfiam figyelmét majd a branül-ről? Fájni fog neki? Mik a tapasztaltaitok ebben a korban?
Fájni fog neki, hiszen megszúrják. amit tehetsz, hogy nem hazudsz neki, hogy nem fog fájni, de megnyugtathatod, hogy csak egy pillanatig tart.
A branült majd jól le fogják kötözni, de a te felelősséged, hogy ne húzza ki. Próbáld elmagyarázni, hogy fontos, hogy ott legyen és ha piszkálja akkor újra meg kell majd szúrni.
A vizsgálat pedig nagy valószínűséggel altatásban vagy bódításban fog történni, szóval nem neked kell majd lenyugtatni.
Az izotópossal kapcsolatban nem tudok segíteni, de abban 1005-ig biztos vagyok, h nem fogja kihúzni. Biztos, h megpiszkálja, de mivel jól le lesz ragasztva, h egy helyben maradjon, így észre fogja venni, h nem egyszerű a leszedése. Sztem a 20 perces nyugton maradás nehezebb dió, mint elviselni a branült fél óráig.
Jobbulást!
Hát nem irigyellek, erőt neked...az orvosok tudják majd hogyan kell kezelni egy babát, tudni fogják hogy a vizsgálat alatt mit kell tenni. lehet kemény szó, de azt írom: te NE sírj! légy erős, bár cudarul fogsz szenvedni.
a lányom először 7 hetesen kapott branült, majd 11 hetesen.(A PIC-en kívül). nos először kb. 10 helyre szúrtak neki, elvitték és szóltak mikor mehettem be érte. a második viszont iszonyat volt. az elsőnél nem hallottam hogy sír, de másodjára kihallatszott. az apjával együtt kint sírtunk és mikor meghozták vissza nekünk zokogva öleltük magunkhoz.
bár a te gyermeked nagy, de csak annyit tudok javasolni hogy ERŐ, ERŐ és ERŐ!!!!!!! esetleg most megteheted azt hogy veszel neki valamit amit szeret. ha mondjuk van valami ajándékbolt vagy ABC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!