Hogy köthetném le a figyelmét?
Figyelt kérdés
5 hós baba. semmi a világon nem érdekli se játék se ének se beszélgetés. SEMMI!!!! 3 percig se játszik valamivel már ordít. nem fáj semmije nem éhes.babakocsit gyűlöli, autót gyűlöli játékait utálja. néha már úgy érzem engem is.tudom hogy nem szabad de már nem tudtam mit tegyek tv-t kapcsoltam azt is utálja.egész nap töret előre nem tudom mit akar. erőlködik állni akar nyög liheg és ordít mert nemtudom kitalálni mi baja.2010. szept. 25. 15:07
1/4 anonim válasza:
Nem lett nagyon ölbe szoktatva?
Lehet nálad akar lenni.
2/4 A kérdező kommentje:
ha felvesszük eltolja magát és sír. egyszerűen menni szaladni rohanni akarna, de a saját lábán. egy merő erőlködés az egész gyerek. ez vmi katasztrófa. nem tudok neki segíteni.
2010. szept. 25. 15:20
3/4 anonim válasza:
Vedd fel az öledbe, de ne magad felé fordítsd, hanem kifelé. Biztosan azért tolja el magát, mert nem szeret befelé fordítva lenni. Az én kisfiam is kifelé szeret lenni, mert így mindent lát, és terelget, hogy merre vigyem.
6,5 hós baba anyukája
4/4 anonim válasza:
Vigyétek el babúszásra.Kellemesen elfárad és ha szereti a vizet élvezni is fogja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!