Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tovább? Most hogy...

Hogyan tovább? Most hogy csináljuk az elalvást?

Figyelt kérdés

Meddig hagyjam sírni? Mellette legyek, vagy kimenjek? Ti hogy próbálkoznátok tovább?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. jún. 29. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy mit akarsz.

ha nem akarsz váltotatni, ne változtass.

Ha akarsz, csináld tudatosan.

Olvasd el az Aludj jól, gyermekem könyvet, és kövesd a leírtakat, ha döntöttél.

2010. jún. 29. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom 6 hónapos,ölben elalvós baba volt.Kb:2hete ő is elkezdett ordítani amikor altatni próbáltam.Gondoltam egyet,beraktam az ágyába.A sírást folytatta,elkezdtem a popsiját paskolgatni és fél óra múlva már aludt is.Mostmár ott tartunk,hogy ahogy lerakom 5 perc múlva alszik.Esetleg simizheted a hátát,lehet,hogy neki úgy lesz jó.Minden esetre kitartás!!

2010. jún. 29. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg betenni az ágyába és simogatni a hátát. Van hogy kiveszem , mert nem büfieztt azért sírt,,,, van hogy 2-3 kiveszem, de a végén ugyis alvás lesz.
2010. jún. 29. 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak ha sír, akkor 1 perc legalább 15 percnek tűnik. Igazság szerint sajnálom, hogy jelzi, hogy nem jó, én meg nem reagálok rá, hagyom sírni. De sajnos ez lesz a vége, főleg ha már neki sem jó kézben.
2010. jún. 29. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!