Szopná az ujját szegény, de nem tudja még, ezért nem tud elaludni. Hogyan könnyíthetném meg a kicsimnek az elalvást?
próbálkozz másik fajta cumival!Az én fiam szájából is anno csak úgy repült ki az Aventes cumi majd a mammosat meg szerette!Én nem hagynám,hogy az ujjára szokjon rá mert azt sose tudod elvenni tőle!
Sajnos láttam már 7 éves gyereket is ujjat szopni akinek a hüvelykujja teljesen el volt deformálódva!
Próbálok én mindent...most puha nuk-os cumit kapott, azt is utálja.
Van még tartalékban valami "noname" cucli, azt is ki fogom próbálni.
Tudom, hogy nem fogom tudni az ujját elvenni tőle, azt is tudom, hogy sokan ellenzik az ujjszopást, de látom, hogy mennyire megnyugtatja. Ha nem megy cumival akkor hagyni fogom.
Én is arra gondoltam, hogy veszek neki valami nagy cuclis cumit, mert ezt így nem lehet sokig csinálni. Szegénykém tiszta ideg amikor nem tudja bekapni, ezért aludni sem tud, én is tiszta ideg vagyok, mert sír, és nem tudok segíteni neki.
Holnap megyek is, veszek neki nagy cumit:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!