Szopná az ujját szegény, de nem tudja még, ezért nem tud elaludni. Hogyan könnyíthetném meg a kicsimnek az elalvást?
Megint felébredt szegény, de a szájába adtam a nagy cuclis cumit, és láss csodát. Csendben nézelődik, a hatalmas cumi meg csak úgy jár a szájában:-))) Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy működik. Majd elalvásnál is tesztelem:-)
Köszi!!!
De jó,örülök!Sokszor milyen kis apróságokon múlik a boldogság!Még azthiszem a Canpolnak van bazi nagy cumija,ha mégsem válik beami most van!valószínű azért jobb ez neki mert ez olyan nagy mint az ujjacskája vagy hasonlít a mellbimbód formájára!
Én írtam,hogy válts cumit!Örülök a pozitív híreknek!
Nekünk éjjel nincs gond, mivel napközben nem alszik, hanem edz arra, hogy bekapja az ujját, így estére kidől. Fürdés, vacsi, cumit beadtam neki, és 2 perc múlva már nyálcsorgatva húzta a lóbőrt:-)
Nappal van a probléma szegnykém akkor akarja mindenáron az ujját szopcsizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!