Babatejből, gyerekitalból szoktatok kakaót vagy tejeskávét ( cikóriakávéból ) készíteni?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen arányban csináljátok? 13 hónapos a fiam, még szopik de már egyre kevesebbet, ezért kínálgatom babtejjel, de nem fogadja el. Gondoltam ha tennék bele kakaót vagy cikóriakávét akkor talán meginná...
Tehéntejet még nem szeretnék neki adni.
2010. jún. 29. 13:57
1/4 anonim válasza:
szia, tápszerbe szoktam macikávét rakni. 1 dl kész tápszerhez egy kávéskanálnyi kávét.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg a banános Milupa junior italt!
Az én fiam semelyiket nem itta meg (kakóval stb. sem), de ezt imádja!
3/4 anonim válasza:
első vagyok. az t elfelejtettem írni, hogy a babatejmeg a gyerekital az nem tejből van szintén? akárcsak a tápszer. ha allergiás rá, akkor ez is gondot okozhat, mi hipoallergén tápszert használunk.
4/4 anonim válasza:
Babatejből kakaót turmixot szoktam csinálni 15 hónapos lányomnak
Még szopik is, tehéntejet meg nem adok neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!