Ti hol töltitek/ tööttétek sa szilvesztert egy 5 hónapos babával? Ti ittatok egy kicsit? Ha otthon micsinaltatok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 21:51
11/14 anonim válasza:
Tavaly 6 hónapos volt.Ugyan olyan nap volt mint a többi, annyi, hogy vigyáztam a tesóm gyerekeire, itt aludtak.
Most mentünk volna bilizni de beteg lett így felejtős. Most nem lesz + gyerek.
12/14 anonim válasza:
7 éves a legnagyobb gyerekem, a kicsi 5 hónapos. Évek óta ugyanaz a program, itthon vagyunk, ébren vagyunk amíg tudunk és ennyi. Éjfélig még nem tudtunk fentmaradni :D
13/14 anonim válasza:
Itthon leszünk, anyukám jön a párjával, meg egy barátunk. 3 gyerek van, 9 éves, 2 éves, a kicsi 4,5 hónapos iszsz baba.
Keveset, de fogok inni, ezért le lehet nézni, az alábbi szilvesztereim: 2015-ben terhes voltam, 2016-ban szoptattam, 2017-ben terhes voltam, most újra szoptatok. Ha mindent betartanék, 4 éven át kéne végignézzem színjózanul, absztinensen, hogy mindenki beb... mellettem. Nem, nem azt akarok én se nyilván, de az a másfél pohár bor, vagy pezsgő be lesz szorítva.
14/14 anonim válasza:
Enyem 8 honapos. Itthon leszunk mert sokszor folkel ejszaka. Szoptatok, ugy h inni sem iszom. Es sajnos beteg is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!