Ti hol töltitek/ tööttétek sa szilvesztert egy 5 hónapos babával? Ti ittatok egy kicsit? Ha otthon micsinaltatok?
2,5 hónapos volt tavaly. Délután atjottek a legjobb barátaink, akik szolidabb házibulit tartottak volna. Nagyon jól éreztük magunkat, ezért szóltunk a többieknek, hogy nálunk lesz a buli (mi eredetileg otthon terveztünk maradni). Szuper jól sikerült, a kisfiunk is jól aludt, bár hozza egyáltalán nem hallatszott be a zene beszed vagy nevetés.
Én nem ittam, mert akkor meg kizárólag anyatejes volt, éjfélkor koccintottam, alkohol mentes pezsgővel
Pont 5 hónapos most a babám.
Nálunk úgy lesz, hogy hozzánk jön a család és a barátok. A kislányom kezdetektől átalussza az éjszakát, ezért este 10-11 körül elaltatom a megszokott menetrend szerint, majd éjfélkor koccintunk, utána pedig a szüleim maradnak otthon a kislányunkkal, mi meg megyünk szórakozni reggelig.
Inni nem fogok a szoptatás miatt, így én lesz majd a sofőr. Messze nem megyünk az otthonunktól, ha bármi lenne, max. 10 perc alatt hazaérek.
Tavaly átjöttek a barátok, rokonok, és társasoztunk kicsit. Ők ittak egy-egy pohár forralt bort vagy csoki likőrt, én iszsz baba mellett csak alkoholmentes pezsgőt.
Idén is ez a terv, még szoptatok, de talán egy pohár pezsgő már belefér, reggelig nem fogok szoptatni, már nem kel fel.
A két nagyobb a mamánál szilveszterezig,(6-3 évesek) a kicsi 6 hónapos.két baráti házaspár jön hozzánk,társasozunk,beszélgetünk,virslizünk,éjfélkor pezsgözünk.
Minden évben ez a menetrend.
A picit nem fogja zavarni semmi,nem hallatszik be a szobába a zaj,és nagyon jo alvo is.
6,5 hónapos a kicsi, itthon leszünk. Ő ugyan úgy fekszik majd 8-kor, ahogy szokott. A nagy 6 éves, ilyenkor tovább maradhat fent, ha akar. Tévézünk, szereti a szilveszteri kabarékat, nézzük az önkéntes tűzijátékozókat az erkélyről. Ha ő is elalszik, kb. 11 körül ki fog dőlni, akkor mi nézzük a sorozatunkat a férjemmel, éjfélkor koccintunk, majd alszunk.
Tavaly is ugyan ez volt, csak akkor még kismama voltam, a kicsi szerencsére nem kel éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!