Otthon elkeszitett bebi kajat (nem uvegest) harmadnap is oda adjatok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 7. 15:30
1/10 anonim válasza:
Nem. Frissen főzött ételt kap minden nap. Inkabb kis adagot főzök neki,de 3 napos kaját akkor sem kap,ha megmaradt.
2/10 anonim válasza:
Maximum másnap kapta meg, de igyekeztem úgy fozni, hogy az el nem fogyasztott ételt fel tudjam használni pl. Saját ételünkbe, de legtöbbször egy adag is ennivalót készítettem,
3/10 anonim válasza:
Nem, minden nap frisset főztem neki
4/10 anonim válasza:
Másnap még odaadom neki, harmadnap megeszem én :)
5/10 anonim válasza:
Én volt, hogy odadtam neki, miutan megkóstoltam. Most 1 eves, de mar nem főzök neki külön, olyan szinten nem fogadta el a pureket, hogy inkabb darabosat adtam neki kb. 8 hónapos korától. Altalaban egy oraig fozocskeztem neki( Brutto 1 ora, nem nettó), aztan ket kanal utan nem volt hajlando belole enni, igy a vegefele mar kapott 3. naposat is.
6/10 anonim válasza:
Utolsó, miket főztél te hogy egy óráig tartott megcsinálni?
Nálunk amiket evett(répa-krumpli, alma-husi stb) nagyon max 20 perc volt
7/10 anonim válasza:
Írtam, hogy bruttó egy óra. Egy "matrica" korszakos gyerekkel kijön ennyire, hidd el. :D
8/10 anonim válasza:
Azt eszi amit mi, általában 2 napra főzök. Harmad nap még én se szívesen enném meg, a kisfiamnak sosem adok harmadnapos kaját.
9/10 anonim válasza:
NEM! A 3 napos kaját én sem eszem meg, max töltött paprikát vagy hasonlót. Általában 2 napra főzök, a gyerekeek amikor kicsik voltak, naponta “főztem” nekik.
10/10 anonim válasza:
3.nap maximum rizst, zoldsegkoretet adok, de az enyem mar 2 mult, kiskoraban frisset v 2.naposat kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!