Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon elkeszitett bebi kajat...

Otthon elkeszitett bebi kajat (nem uvegest) harmadnap is oda adjatok?

Figyelt kérdés
2018. dec. 7. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Frissen főzött ételt kap minden nap. Inkabb kis adagot főzök neki,de 3 napos kaját akkor sem kap,ha megmaradt.
2018. dec. 7. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Maximum másnap kapta meg, de igyekeztem úgy fozni, hogy az el nem fogyasztott ételt fel tudjam használni pl. Saját ételünkbe, de legtöbbször egy adag is ennivalót készítettem,
2018. dec. 7. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem, minden nap frisset főztem neki
2018. dec. 7. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Másnap még odaadom neki, harmadnap megeszem én :)
2018. dec. 7. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Én volt, hogy odadtam neki, miutan megkóstoltam. Most 1 eves, de mar nem főzök neki külön, olyan szinten nem fogadta el a pureket, hogy inkabb darabosat adtam neki kb. 8 hónapos korától. Altalaban egy oraig fozocskeztem neki( Brutto 1 ora, nem nettó), aztan ket kanal utan nem volt hajlando belole enni, igy a vegefele mar kapott 3. naposat is.
2018. dec. 7. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó, miket főztél te hogy egy óráig tartott megcsinálni?

Nálunk amiket evett(répa-krumpli, alma-husi stb) nagyon max 20 perc volt

2018. dec. 7. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Írtam, hogy bruttó egy óra. Egy "matrica" korszakos gyerekkel kijön ennyire, hidd el. :D
2018. dec. 7. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Azt eszi amit mi, általában 2 napra főzök. Harmad nap még én se szívesen enném meg, a kisfiamnak sosem adok harmadnapos kaját.
2018. dec. 7. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
NEM! A 3 napos kaját én sem eszem meg, max töltött paprikát vagy hasonlót. Általában 2 napra főzök, a gyerekeek amikor kicsik voltak, naponta “főztem” nekik.
2018. dec. 7. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
3.nap maximum rizst, zoldsegkoretet adok, de az enyem mar 2 mult, kiskoraban frisset v 2.naposat kapott.
2018. dec. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!