Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használhatok BABA habfürdőt a...

Használhatok BABA habfürdőt a 13 hósomnak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy borzasztó ekcémás vagyok, az egyetlen tusfürdő, amit bírok a baba. A gyerekemnél persze gyógyszertárit használtunk, majd 10 hós kora körültől próbálgattunk mást. Ő egyikre sem volt érzékeny, viszont az én kezem szó szerint véresre reped és vedlik mindegyiktől, akár olcsó, akár méregdrága. Egyéb vegyszerezéshez gumikesztyűt használok, de a gyereket ne abba fürdessem már. Az tehát a kérdés, hogy a baba használható -e?
2018. dec. 27. 07:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

A gyógyszertàrit bírtad? Használd szerintem azt nyugodtan. Az

2,5 évesem is ekcémás főként hajlatokban, azt az egyet tolerálja a bőre, így azt használom neki. La roche, bioderma, uriage, dm-es minden mentest, semmit nem bír a bőre.. de ha a babát szeretnéd, használd neki azt.

2018. dec. 27. 11:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért “0”?? Azért mert a gyerekem a gyógyszertárit bírja csak? Észlények..
2018. dec. 27. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
Lehet, hogy azért, mert nem mindenki kenegeti szívesen kőolajszáramezékokkal a gyerekei bőrét, kedves utolsó.
2018. dec. 27. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg? Neki bőrgyógyász írta “kedves” utolsó.... amúgy meg válaszoltam egy kérdésre.. és megint amúgy te orvos vagy, hogy ennyire okos vagy??
2018. dec. 27. 15:00
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Kedves #10 attól h valami bio még lehet rá érzékeny! Tudod a parlagfű is teljesen bio mégis van aki allergiás rá!

Ha egyszer a kérdező már kirapasztalta h ő a BABA tusfürdőre nem érzékeny, miért próbálgatna ki 1-2 hetente mást?

Nem az volt a kérdés h neki mit kéne használni....

2018. dec. 27. 15:04
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
#6 igen, és pont azért használhatná végre a babát, nem a gyógyszertárit, amitól szétmegy a keze...
2018. dec. 27. 17:21
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ha elfogyott a mostani, majd az következik.

10 évembe telt kitapadztalni, hogy mi a jó. A legfájóbb pont az volt, hogy a sok ezres cuccoktól még rosszabb lett. Mikir a vichyset el kellett ajandékozni két hasznákat után sírógörcsöt kaptam és volt ennél drágább cuccom is, ami erre a sorsra jutott.

Azért hagytuk el a gyógyszertárit, mert már véresre szárította a kezemet és állandóan vakarni kellett a kiskádból, ami szintén nem tett jót, mert hosszasan vízbe kotorásztam és aki ekcémas, tudja, hogy nem tesz jót. A baba a lanolin miatt válhatott be.

2019. jan. 2. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!