Használhatok BABA habfürdőt a 13 hósomnak?
A gyógyszertàrit bírtad? Használd szerintem azt nyugodtan. Az
2,5 évesem is ekcémás főként hajlatokban, azt az egyet tolerálja a bőre, így azt használom neki. La roche, bioderma, uriage, dm-es minden mentest, semmit nem bír a bőre.. de ha a babát szeretnéd, használd neki azt.
Kedves #10 attól h valami bio még lehet rá érzékeny! Tudod a parlagfű is teljesen bio mégis van aki allergiás rá!
Ha egyszer a kérdező már kirapasztalta h ő a BABA tusfürdőre nem érzékeny, miért próbálgatna ki 1-2 hetente mást?
Nem az volt a kérdés h neki mit kéne használni....
Köszönöm a válaszokat. Ha elfogyott a mostani, majd az következik.
10 évembe telt kitapadztalni, hogy mi a jó. A legfájóbb pont az volt, hogy a sok ezres cuccoktól még rosszabb lett. Mikir a vichyset el kellett ajandékozni két hasznákat után sírógörcsöt kaptam és volt ennél drágább cuccom is, ami erre a sorsra jutott.
Azért hagytuk el a gyógyszertárit, mert már véresre szárította a kezemet és állandóan vakarni kellett a kiskádból, ami szintén nem tett jót, mert hosszasan vízbe kotorásztam és aki ekcémas, tudja, hogy nem tesz jót. A baba a lanolin miatt válhatott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!