Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy kiszerelésű habfürdőt...

Nagy kiszerelésű habfürdőt keresek amit a 1.5 éves fiamnál használhatok?

Figyelt kérdés
eddig vettem a gabit, jhonsons...de kicsit drága havonta venni. valami olcsóbbat tudtok ajánlani ami jó is, nem csípi a szemét? fürdetéshez használom továbbra is az eddig beváltat habot csinálni kellene egy kicsit gazdaságosabb...
2016. márc. 2. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
DM saját márkásból is van nagyobb.
2016. márc. 2. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:

5,5 éves a kisfiam, nagycsoportos ovis már, de még mindig a babafürdetőket használjuk.

Amikt szoktam venni:

- a nagy kiszerelésű DM babylove márkát (kék) szoktam venni (főleg, ha akciós, akkor több flakonnal, emlékeim szerint 750/850/1000 ml kiszerelés lehet)

- rossmann 10% kuponokat nálunk (vagy az irodában valamelyik kolleganőm környékén) mindig dobálnak és a rossmann sajátmárkás is kb. olyan, mint a DM-es (rózsaszín, itt is van nagy kiszerelés, >500 ml)

- neked még jár a ROSSMANÓ kártya, azzal (illetve mivel az én kisfiam már több, mint 3 éves, így kollega/barátnő kártyájával) és 10%-os végösszegivel vettem már JOHNSONS lila vagy zöld fürdetőt, 500 ml-t is 450 Ft körül! Érdemes az akciós újságot nézni (kéthetente van akciós hét)

- MÜLLER drogéria sajátmárkása szerintem a 3 hiper közül a legjobb. Akkor szoktam betankolni, amikor JOY meg glamour napok vannak és van 20%-os kupon (nem mindig volt már az utóbbi időben)- de ha pont akciós náluk, ott is van 3% nyugtavégösszegi kedvezmény.

Amivel még én ilyen költséget optimalizálok, az az EGÉSZSÉGPÉNZTÁR- mert ezeket annak terhére el lehet számolni és igaz, hogy következő évben, szja bevallás után 30 nappal, de az oda befizetett összeg 20%-át visszakapom egyenlegben- szóval nagyjából 16%-ot még ezzel is lehet fogni az áron (kb. 4% a máködési költség :)

Nagy habot nálunk még ez a fürdőjáték csinál:

(veszettül kell nyomkodni a kis gombot a házikónál és dől a hab a sima kádba engedett vízből is, amiben lezuhanyzozz a kisfiam tusfürdővel)

https://www.youtube.com/watch?v=8Tfa62GQENc

2016. márc. 2. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!