Mondanátok nekem jó babaápolási termékeket, amit használhatok egy 2 hónapos babánál?
Figyelt kérdés
Johnson's-ról rosszakat hallottam.2014. dec. 7. 17:10
1/13 anonim válasza:
aloe fürdető, sima étolaj babaolaj helyett, a többi amit az orvos felír tökéletes
2/13 anonim válasza:
Bio-Bio Baby. Mi Sodasant használunk, a kisbaba fürdővizébe is abból cseppentünk egy kicsit.
3/13 anonim válasza:
Nekünk a Babé fürdető bevált. Gyógyszertárit, vagy natúrt vegyél.
4/13 anonim válasza:
gyógyszertári
abban semmi olyan nincs ami irritálna
én a fürdetőkrémet egy kimosott tusfürdős nyomtam bele és forróvízzel jól összeráztam - így kezelhetőbb volt
5/13 anonim válasza:
A gyógyszertári fürdető 100% kőolaj(hulladék)ból készül. Semmivel sem jobb, mint a többi, csak nincs benne illatanyag.
6/13 anonim válasza:
Nekünk bevált a gyógyszertári, a férjem is azt használja, semmilyen bio, öko, természetes fürdőcucc nem jó a bőrüknek, csak az ördög találmánya, a kőolajból lévő gyógyszertári. Mi a fiunknak még sanatopic testápolót használtunk néha, ha kiszáradt a bőre, mert próbáltuk lecserélnia gyógyszertári fürdetőt és kiütötte az új. De sokan dicsérik a babé termékeket, mi csak a koszmó elleni samponjukat használtuk.
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
A gyógyszertári dolgok tökéletesek még ilyenkor.
9/13 anonim válasza:
Mi gyógyszertárit használtunk, később Chiccot vagy Babét. Gyógyszertárit úgy, ahgoy előttem is írták, kis adagokban higítva, tökéletesen használható.
Eddig mit használtál?
10/13 anonim válasza:
gyogyszertari furdeto a hajlatokra a furdovizbe es samponnak is. miert nem jo? vagy pontosan milyet szeretned apolni? egy ket honapos babanak a furdetokremen tul semmi masra nincs szuksege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!