Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok nekem jó babaápolás...

Mondanátok nekem jó babaápolási termékeket, amit használhatok egy 2 hónapos babánál?

Figyelt kérdés
Johnson's-ról rosszakat hallottam.

2014. dec. 7. 17:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Eddig niveát de nem vált be nekünk és elősször nem is értettem miért olyan a bőre, amilyen. Azt hittem meleg kiütés vagy tejkiütés. Miután bebizonyosodott, hogy nem allergiára gyanakodtunk, de az sem, így rájöttem, hogy a fürdetővel vagy a samponnal lehet a baj. A Gabi termékekről is hallottam már jókat Neogranormont használt már valaki? A fürdetőkrémet nem szerettem, mert darabos maradt, de most, hogy mondják páran nem én vagyok az egyedüli, szóval kipróbálom, ahogy azt tanácsolták. Csak azért jobb, ha tudom a dolgokat. Pelusból milyet használtok? Én Pamperst viszont így, hogy nő egyre többet meg többet kell használni (nem mintha eddig nem cseréltem volna rendszerességgel) és elég szép ára van. Ezért ki akarok próbálni más fajtákat, amik viszonylag olcsóbbak, de jók. Ha pedig nem nagyon válik be egyik sem maradunk a Pampersnél
2014. dec. 8. 10:35
 12/13 anonim ***** válasza:
A kislányom 6 hónapos és érzékeny bőrű. Fürdetőből mi Babét és a gyógyszertárit használjuk. Popsikrémből, csak a Neogranormont bírja a bőre. Pelusból nem tudok tanácsot adni, mert mi csak Pampers-t használunk, az ekcémája miatt nem akarok kísérletezni. Ja és a fürdetőt nem közvetlenül a bőrére viszem fel, hanem a fürdővízében oldom fel és szivaccsal mosdatom.
2014. dec. 8. 17:22
 13/13 Nadaiagi válasza:
Nekem argan-, mandula-, kokusz olaj jött be. Az összes testapolo irritalt v szárított . Mar én is ezt használom , babám bőre pihe puha bársonyos lett. A furdovizhez v Kamilla v csalanteat ontok. :)
2015. febr. 12. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!