Csípésre mit használhatok 6 hónapos kislányomnak?
Figyelt kérdés
Orvosnál voltunk, azt mondta biztos, hogy megcsípte valami. Kezelést nem mondott, csak azt, majd magától elmúlik. Kamillával borogattam neki, de sajnos nem segít. Köszönöm a segítő válaszokat!2016. aug. 30. 09:54
1/11 anonim válasza:
Fenistil cseppet használunk mi.
1 db csípése van? Fiamat egyszer megcsipkedte valami jópár helyen, nem volt nedvedző, így arra meg cinkrázót kaptunk.
2/11 anonim válasza:
Én Sudocremmel szoktam kenni a csípéseket, popsira használjuk egyébként, de írja a tájékoztatója rovarcsípésre is. Mindig van itthon, mivel ezt a popsikrémünk, de sokmindenre használom magamon is.
3/11 anonim válasza:
Fenistil kenőcs. Ha nagyon piros, esetleg gyulladt, én embrimicin gélt teszek rá.
5/11 anonim válasza:
Fenisti géllel kend be ha olyan helyen van ahonnan nem tudja lenyalogatni. A cink rázó is ugyanilyen jó.
6/11 anonim válasza:
Nekem pont most mondtak a patikában, hogy fenistil gélt 2 év alatt ne.
Fenistil junior csepp belsőleg mehet, de vényköteles.
Aloe (maga a növény).
Sudocream.
7/11 anonim válasza:
Nekem a dr mondta h kenjem nyugodtan fenistil géllel de napfény nem érheti. Igy én este szoktam neki kenni . illetve ahany lg annyi csepp fenistil belsoleges oldat. Azt lehet napi 3x. Vagy pedig calcimuscot adok még 2x 1 mlt
8/11 anonim válasza:
Én is sudocreammel kenem.
Fenistil gélre gondoltam mivel van itthon de a betegtájékoztató egyáltalán nem javasolja babáknak.
9/11 anonim válasza:
Vagy cink razoval vagy aloe first sprayvel szoktam kenni, fujni.
10/11 anonim válasza:
ilyen picinek én is sudocremet kentem, bár nem sokat segitett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!