Van itt olyan Anyuka, akinek a terhessége alatt halt meg az édesanyja?
Őszinte részvétem.
Nayon sajnálom ami történt, és legfőképp azt hogy nagyon roszkor.Nem hiszem,hogy meg tud bárki nyutatni ebben a helyzetben,de nagyon sok erőt lehet meríteni mások szavaiból.
Tudom,hogy nagyon nehéz, de fel a fejjel, és koncentrálj a babádra,aki nagyon nagyon sok örömöt és boldogságot fog neked okozni a jövőben.
Ha hiszel abban,hogy a baba odabent is megérzi a bajt (én hiszek), akkor beszéld me vele, mondd el neki,hoy nem rá haragszol,nem miatta vagy bánatos, hanem más baj történt, és hogy ne féljen, szereted őt és vigyázol rá. Én hiszem,hogy a babák odabent ezt megértik.
Sok erőt kívánok neked!
Első válaszoló vagyok.
Idegrendszeri problémája nem lesz a babádnak, ne agggódj!
Lelki problémája viszont lehet,ha érzi a folyamatos bánatot és feszültséget,vagy ha esetleg sokat sírsz.
Én még csak pár hetes terhes voltam, mikor meghalt anyum. Rengeteget sírtam, ki voltam készülve (mivel szinte csak ő volt mint rokonom, és amúgy is nagyon jóban voltunk, alig várta az unokát és ráadásul csak 54 éves volt..)
A fiamnak semmi baja nem lett idegrendszerileg se meg sehogy:)
Most 3 éves, a legnyugisabb, legmosolygósabb gyerkőc a bölcsiben és a környezetünkben!
Ne aggódj, nem lesz baja a babádnak!!
És nagyon sajnálom hogy így alakult nálatok, őszinte részvétem!!!
Szerintem túllenni nem nagyon lehet ezen, csak megtanulni együtt élni vele.:( Én még 3 év után is úgy érzem,hogy sose fogom megszokni,hogy ő nincsen.
Nem lesz baja, ne aggódj, nem csak azok a babák lesznek boldogok, akiknek az anyukájuk végigneveti a terhességet, sugározza a vidámságot. Igen, hallja, ahogy sírsz, érzi a bánatodat, de ez is az élet része, az érem másik oldala.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!