Van valakinek tapasztalata babafotopalyazattal? Kamu lenne? Igencsak megbantodtam!
Ezeket a kepeket toltottem fel, 1-10 pontig lehet "ertekelni" a babakat, s kaptunk egy csomo 1 pontot. Tehat annal "csunyabb" baba nincs. En szepnek latom a kisfiamat, s konnyek szoktek a szemembe, mikor masoktol egy pontot kapott! Tudom hogy mindenki szeretne, ha nyerne a babaja, de tenyleg olyan gonoszak lennenek, hogy mas kicsiket igy lepontoznak? En legkevesebb 6 pontot adtam egy babara. Tudom nem kellene erdekeljen, csak faj, hogy ennyire gonoszak tudnak lenni egyesek. Ti neveztetek mar be a gyermeketeket ilyenre? En azt hiszem, utoljara.
Tüneményes babád van:) Minimum 8x annyi pontot érdemelne, mint amennyit írtál, hogy kapott:D
Tényleg nagyon gonoszak tudnak lenni az anyukák, nem érdemes felhúzni magad, igaz, nevezni se nagyon érdemes:) Én egyszer neveztem a babámat egy ilyenre, de ott a szerkesztőség zsűrizett, így nem volt lehetőség egymással szemétkedni:) Azóta se éreztem szükségét:)
hát egy tünemény, gyönyörű szemei vannak!! és ezek a szempillák!! hát szerintem csodás kisfiad van! és tényleg tejbetök a vigyora!
nem bírtam megállni, hogy ne írjam le! :-)
a szépségversenyről meg annyit ( mondjuk még sosem szavaztam), hogy én azt sem értem, hogy miért pontozással kell szavazni? klikkeljen mindenki arra a babára, amelyik neki a legjobban tetszik és kész. aki több szavazatot kap, az nyer. és akkor senki nem keseredik el, hogy ilyen szemét módon lepontozzák!!
nem értem némelyik anyukát... és tényleg, néha itt is hogyan tudnak viselkedni?!
Én sajnos nem tudtam megnézni a képet mert nincs iwiw-em. De biztos, hogy szép kisfiad van és csak azért pontoznak le titeket hogy ne nyerjetek! Ilyen emberek vannak... Sajnálom. Én ide szoktam nevezni a kisfiamat, itt nagyon sok szép gyerek van és tényleg a legszebb képek szoktak nyerni és mi is nyertünk már többször is :)
www.legszebbgyermekek.gportal.hu
Nagyon-nagyon szepen koszonom a biztatast, es hogy szepnek talaljatok a kisfiamat. A szempillait apukajatol orokolte...nagyon jolesett a biztatasotok!
Utoljara neveztem be ilyen marhasagra a fiacskamat, az biztos! Inkabb gyonyorkodom benne eloben. Koszonom nektem megegyszer.
Eszedbe ne jusson emiatt elszomorodni!!
Simán 10 pontos baba!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!