6 hetes babám minden este feszíti magát és keservesen sír ordít. Már mindent kipróbáltunk semmi változás. Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve.
Próbáltuk az espumisan cseppet.
Aztán próbáltuk a bio gaia cseppet.
Aztán tápszert váltottunk Milumil Komfort.
Aztán most kipróbáltuk a lactogen harmonytol is keservesen sír.
Tökmindegy ki a kérdező.. Amúgy nincs, mert
1.nem élek itt
2.nincs kint a neve
3.velem is volt olyan, hogy kiirtam kérdést es elkezdett valaki ott ugrálni, hogy jaj már megint Te stb.. És előtte való nem regisztráltam. Az volt az első kérdésem.. 😂😂
4.nem azt nézem ki kérdez, hanem mit és segíteni próbálok. Ez lenne az alap, a normál...
De megtapsollak, csak remélem, hogy a gyerekeid nem ilyen dolgokra tanítod..
1.. Na ez a legnagyobb szánalom. Óvoda..
Most azzal vagy nagyra hogy van tejed? Hűha.. Ezért lenezni valakit.. Na ez gyönyörű. 😅 Hát én meg büszke vagyok h 9honapos fiam meg kap anyatejet.. 😉😉 Sok 2 hónapos sem kap.. És nem. Anyuka hiába.
Lehet hogy sokan nem tehetnek róla hogy nincs tejük de a kérdező a múltkor ezt írta:
"Miközben én megmondom őszintén utálom a szoptatást.
Eleve nem akartam szoptatni de muszáj voltam a kórházban "rászokni"mert a magas crpje miatt tovább maradtunk és így jártam hozzá 3 óránként etetni.
A mellem megcsúnyultak tigriscsíkosak(stria)lettek.
Legszívesebben azt akarnám apadjon el"
Szóval konkrétan a kérdező esetét nézve igenis tehet róla hogy nincs teje, mert írta is hogy napközben csak tápszert ad, nem szoptat. Egyébként ez mindenki magánügye, engem nem érdekel, csak most jogtalanul támadtátok le az "ősanyát" Ja és inkább lennék párizsi mellű, smink nélküli ősanya aki mindent erőn felül megad gyermekének mint egy dekoratív, cicababa anyuka, aki nappal inkább tápszert ad pedig lenne teje.
Ott a pont 19-es ;)
Amúgy biztos magából indult ki a kedves kérdező.
Azért mert egy anya szoptat még lehet igényes. Én is edzek, szolizok, járok körmöshöz és jéé szoptatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!