6 hetes fiam nagyon nyugtalan tegnap este óta. Lehet, hogy az időjárás változás miatt? Éjjel alig aludt és délelőtt sem tudtam elaltatni. Most talán a teraszon a bébihordozóban ellesz a köv. Evésig.
az én fiam se nagyon akart aludni éjszaka, hajnal 2-kor még vigyorogva markolászta a ruhámat, ahogy feküdt mellettem, de nagy nehezen elaludt
délelőtt nekem sem aludt, de hál istennek jó kedve van, nem nyűgös - és most végre elaludt a hintában
lehet, hogy az időjárás miatt van - én már éjszaka azon aggódtam, hogy elkezdi felcserélni a nappalt az éjszakával, de ha neked sem aludt, akkor van remény, hogy nem így lesz :P
Sajnos nem tudom áttennia z ágyába, mert felébred rá és kezdődik előről...
Egyébként én is azon aggódom, nehogy felcserélje a nappalt az éjszakával! Az elmúlt napok meleg időjárása miatt nappal is kénytelen voltam behúzni a sötétítőt, hogy ne legyen a szoba 30 fokos. Remélem, nem ez keverte meg!De úgy látom, a front több babát is megviselt- úgyhogy reménykedem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!