3 hetes babámnak nagyon sokat fáj a hasa. Adok neki infacol cseppet 2 napja, de még semmi változás. Én iszom a lactoherb teát, lehet, hogy attól is fájhat neki? És miért csak este sír sokat inkább?
Minden babánál másképpen hatnak a különböző szerek, ételek. Lehet, hogy a te esetedben meg kellene próbálni mást is. Pl- . Gripe Water, Espumisan. A lactoherb helyett is kipróbálnék pl. rántott levest, vahy Humana szoptatós tejnövelő granulátumot, vagy a More Milk kapszula is nagyon jó! A betegség, fájdalom, láz pedig mindig este jön.Állítólag a holdhatással van összefüggésben. Remélem tudtam segíteni.
Boldog babázást!
Szia! Az én védőnőm is az Infacolt javasolta, amit használunk azóta is. 3-4 nap van írva a tájékoztatójában, hogy annyi idő alatt hat. Mikor nem láttunk javulást, felhívtam a védőnőt, aki azt mondta, majd 1-2 hét múlva látszik az eredmény. Igaza volt! Most 6,5 hetesek vagyunk, és az én édes hasfájós babám már képes mosolyogva is nyomni a kakit. :-)
Ha nem válik be, próbálj ki mást, de mindenképpen a védőnőt és a gyermekorvost kérdezd meg. (Nekem pl. nem javasolta az édesköményes teát, mert sok anyuka azt panaszolta neki, hogy jobban fájt tőle a baba hasa.)
Minden baba egyedi, mindenkinél más válik be.
Az én kisfiam reggel 1/2 7-kor és este 1/2 7-kor szenvedett leginkább a hasfájástól. A Te babád valószínűleg este szenved jobban tőle.
Kitartás, el fog múlni! Sok sikert és sok boldogságot! :-)
A hasfájás este kínozza a kicsiket, lefekvés előtt.
Nekem bevált az FLP-s Aloe Vera Activator:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!