Ti is éreztétek tegnap este, hogy valami zavar képződött az erőben?
Figyelt kérdés
Főleg tapasztalt Jedi mesterektől kérdem, hogy ti is éreztétek ezt a változást?2018. márc. 16. 17:28
1/16 anonim válasza:
Nem.Tegnap is uraltam az erőt, mint mindig.
2/16 anonim válasza:
Igaz én nem vagyok Jedi, csak egy egyszerű mugli, de mégis éreztem valamit. És mára meg is betegedtem, szóval tényleg volt valami.
3/16 anonim válasza:
Jól jönne egy jedi furfang.
Az asszonyt eléggé bosszantja, hogy újabban valami zavar képződött az erőmben.
4/16 anonim válasza:
Nem tudom, amikor épp töltöttem a fénykardom, elment az áram, azóta baljósnak érzek mindent...
5/16 anonim válasza:
Bocsi én voltam. Fingtam egyet. Muszáj volt, már nem tudtam visszatartani.
7/16 timarim01 válasza:
Igen, de ilyenkor érdemes átengedned és nem benne ragadni, mert az kifog hatni a további időszakokra.
9/16 fosfosfosfos válasza:
Neked volt gond a midiklorián-szinteddel.
10/16 anonim válasza:
Érzem, hogy sajog a vállam, mert rosszul aludtam. Ezenkívül a sötét oldal jelenlétét is érzem. Hamarosan szembe kell néznünk a Sihtekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!