Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van valaki aki van/volt már...

Van valaki aki van/volt már hasonló helyzetben? Érdemes pszichologushoz fordulni?

Figyelt kérdés

Gyerek korom ota nincs önbizamam.Egyszeruen nemtudok megbizni senkiben,maganyosnak èrzem magam,pedig boldog párkapcsolatban èlek,vannak barátaim,jol kijövök a családommal.

Mègis naponta rám tör az èrzès hogy valami hiányzik az eletembol.

Kiskorom ota visszatèrö problèma hogy este minden ok nelkul rettenetesen maganyosnak erzem magam

sirok nemtudok lenyugodni fèlek mindentol akkor is ha nem egyedul alszom

Hangulat ingadozasaim vannak egyszer fenn egyszer lenn ez egy nap rengetegszer valtozik

Volt olyan hogy csak nyugtatoval tudtam elaludni,azthittem idovel kinovom de nem.Nemtudok boldog lenni

Jar valaki hasonlo cipoben? Megeri szakemberhez fordulni?

Senkinek nem beszeltem errol bovebben mèg

2016. márc. 8. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdemes . Nekem személy szerint jó tapasztalataim nincsenek, de lebeszélni bárkit is (?) távol-álljon tőlem . Meglehet, te ki fogsz pont egy olyant akivel jól jársz, és a segítségedre tud lenni . Új, ismeretlen világ, egészen biztos, hogy ki fog zökkenteni a normál kerékvágásból .
2016. márc. 8. 00:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem gondolj a családodra és kezeltesd magad!

Nem akarok érzéketlennek tűnni, de nekem már tette pokollá ilyen ember az életem.

Nem jó ez senkinek és nem lesz jó vége, mert ez az idő műlásával csak fokozódni fog, ha nem kérsz segítséget.

Már az is egy pozitív lépés, hogy felismered a problémát ...

2016. szept. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!