Miért fél mindenkitől a babám? Nem lehet őt megfogni, senkinek nem hagyja magát csak nekem és az apjának.4 hónapos
Mindig ilyen volt, vagy vsak most?
A lányom mondenkovel jóban volt mosolygott
3,5 hónapos korában volt kb 3 hétig ilyen
Senkinél nem maradt meg
2 napog még az apjának is sírt
Most akit ismer azzal elvan...
Neki Idegen kézbe kb 3-szornkell beletrnnem mikor ha lát akkor elvan
15 perc után már eltűnhezek a látókörből, de max 5-6 percre
Anyukámat heti 3-szor látja
Vele nélkülem is elvan
Épp 5 hónapos
A fiam senkitől nem félt, és bárkivel jól elvolt ehhez képest a lányom ha valaki rajtam és az apukáján kívül már csak ránézett szinte rögtön sírt, a nagyszülőket szép lassan persze megismerte és elfogadta. Akkor kezdett jobb lenni a helyzet mikor elkezdett mászni, és mióta jár azóta még bátrabb és barátkozóbb lett, persze nagyon anyás még most is, de már nincs ez a "mindenkitől félek aki csak rámnéz/közelembe jön" .
Szóval ne aggódj, ez most egy ilyen időszak, majd később is persze lesz még szeparációs szorongása, szinte minden gyereknek van vmilyen szinten. Kitartás, sokat segít ha a rokonok úgy szórakoztatják/bohóckodnak neki, hogy ő közben biztonságban érzi magát az öletekben, aztán pedig a következő lépésben úgy hogy ott vagytok közvetlenül mellette, míg az adott rokon stb játszik vele stb
Remélem olvasható
Nem néztem meg az elgépeléseimet
Elnézést
Nálunk egész baba kora ilyen volt pedig nagy a család,bőven jutott neki mamákból-papákból, próbáltam szoktatni is, de sokszor már gyomorgörcsöm volt ha a papát pl 1 hétnél tovább nem látta mert akkor 10 percig ordított legalább.
Dédi mamájától még 1 évesen is halálfélmi sírással ordított pedig imádta/imádja mindenki.
Kinőtte olyan másfél éves kora körül, ma már lassan 3 éves és nyilván nem sír még idegenektől sem ,de mindig kell neki idegen heyen kb 10 perc míg felenged és önmagát tudja adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!