Egy újszülött babát csak kézmosás után engeditek megfogni a látogatóknak? Mi van, ha vki nem hajlandó rá? Pl. anyós és nem akarsz vele összeveszni
Igen, csak kézmosás után. Mi is kezet mosunk, ha belépünk a lakásba.
Akinek ez nem természetes, azt közel se engedem.
Akkor se ha az anyós, de akkor se ha az anyám az illető.
A 4 honapos babamat is csak kezmosas utan engedem megfogni.
Es inkabb osszevesznek az anyossal mint, hogy kockaztassam a gyerekem egeszseget!
Apósom alapvetően sem nagy rajongója a személyi higiéniának. Így előbb adtam volna egy maga alá vizelt hajléktalan kezébe, mint az övébe. Nem volt hajlandó kezet mosni. Mondtam, hogy akkor tessék választani, vagy a baba, vagy az ajtó.
Némi pofavágással, de elment kezet mosni.
Ez nem is kérdés. Nem gondolom hogy a gyerek környezetét csírátlanítani kell de miután az utcáról bejött vagy pl mosdó után minimum a kézmosás. Én vállalnám a konfliktust anyóssal ez ügyben.
Meddig várnám el? Mindig. Mi is mindig kezet mosunk ha hazaérünk..így volt ez gyerek előtt is. Szokjon hozzá anyóspajtás némi higénia nem árt 😄
Nálunk szerencsére ilyen probléma nem merült fel, anyósom ápolónő volt, tisztában van a higiéné jelentőségével. Ha nem így lett volna, akkor elsőre szépen megkértem volna, hogy mosson kezet. Ha nem, akkor a kezébe nyomok egy kézfertőtlenítőt - hátha az a baja, hogy ki kell fáradni a fürdőbe :D
Ha ez sem, akkor köszönjük a látogatást, de a baba marad a mi kezünkben vagy a kiságyban :)
Inkább vessz össze vele, mégiscsak egy újszülött baba egészségéről van szó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!