Egy anyának az a kötelessége, hogy mindentől és mindenkitől védje kicsinyét, ha kell, még az apjától is?
Sok esetben az apjától is. Pl ha az apja szadista, vadállat vagy idegbeteg.
Vagy kiabálásra, lelki bántásra gondolsz? Azt sem kéne hagyni, nem tesz jót, főleg, ha pici még a gyerek.
Ahhoz képest hogy ezt itt mindenki tudja, én olyan szadista apákat látok es mind mellett egy nő nem védte meg a gyermekét.
1. Egész vonatuton terrorizálta az apa a gyermeket mert bepisilt.már én egy utas majd elbőgtem magam, anyuka meg hulyén még helyeselve hallgatott is mellé
2.végig üvöltözött strandon egy apuka mert a kisfiu ketsegbeesve kereste a labdàt és apuka szerint na akko` mi van ha nincs meg ne dràmàzz.anyuka távolban napozik.a gyermek testvere hozta neki a labdàt
3. Szidalmak tiltàs zsarolàs sorozata mert a gyermek jatszohazban véletlen levert a zsufolt polcrol jàtékot.anyuka meg masokkal beszelget
4.apuka szegyelli ha a gyerek hozzà bujik, eltolja hogy nem vagy te anyàmasszony katonája stb.anyukànak sem esik le hogy elfàradt a gyermek es aludni akar.
De itt meg olyan jo anyák vannak akik megvédik a kicsit :) bàr igy lenne az eletben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!