Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg kellene minél hamarabb...

Meg kellene minél hamarabb műttetni az epekövemet, mert már nagyon sokszor begörcsöl, de 8 hónapos babámat nem akarom anyósomra hagyni.Hogy nyugodjak bele a gondolatba?

Figyelt kérdés
Már a gondolattól is frászt kapok, hogy ő vigyázna rá 3 napig,ezért inkább halogatom a műtétet.sajnos náluk lakunk igy nem tudom hogy ne ő legyen vele.
2008. nov. 6. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
A te egészséged a babád érdekében is nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt legyen. Anyósod ha 3 napig besegít, nyílván nem történik semmi, bár nem írtad miért idegenkedsz tőle annyira. Férjed, párod segítségét kérd nagyrészben és csak kisrészben segítsen anyósod, ha nagyon muszáj. Ha meg túlleszel a műtéten, hamar elfelejted azt a 3 napot és gondolom a babádon sem hagy mély nyomokat, főleg úgy, hogy együtt laktok és a baba valszeg mindennap látja őt. Legyél túl rajta!
2008. nov. 6. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy gondolj arra, ha nem műtteted meg magad, nagyon komoly baj lehet belőle. Barátnőmnek 4 hós volt a babája, amikor begörcsölt, de mivel nem volt hely a műtétre, hazaküldték, mondván, nem sürgős. Nem telt bele egy hónap, hasnyálmirigy gyulladást kapott egy elkóborolt kőtől, ami életveszélyes állapot! Nem riogatni akarlak, de 3 nap helyett két hetet töltött kórházban, talán jobb elkerülni, hogy súlyosbodjon a helyzet. A te egészséged most mindennél fontosabb, ez a gyermeked érdeke is. Ezt tarsd szem előtt a döntésednél.
2008. nov. 6. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Arra a három napra költöztess oda egy rokonodat (anyukádat, húgodat... stb.), hogy "segítsen" a mamának. Így megnyugtatóbb lenne neked is, nem?

Üdv.

2008. nov. 6. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem 2,5 hónapos volt a lányom, amikor műtöttek epekő miatt. Megbeszéltem a dokival, hogy csak a műtét reggelén kellett bemennem, velem kezdtek aznap és másnap reggel 9-kor már a kezemben volt a zárójelentés. Így összesen 26 órát töltöttem távol. Annyit csak rá lehet bízni anyósra... Ne halogasd a műtétet, valóban egy elakadt kő életveszélyes állapotot okozhat.
2008. nov. 6. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
megértelek, mert én rühellem az anyosomat és semmi áron nem adnám neki odaa gyerekemet. engem pár hete műtüttek de csak 1 napos volt, fél éves a babánk. mivel tudta párom h mennyire utálom anyost ő vigyázott a kicsire. kérd meg a férjedet hogy vegyen ki szabit/ táppénzt és ő legyen vele. sztem ha szeret és látja mennyire fontos ez neked megteszi. vagy anyukádnak szolj h ő legyen vele. a műtét viszont fontos!
2008. nov. 6. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!