Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor alusszák át a babák...

Mikor alusszák át a babák tartósan az éjszakát?

Figyelt kérdés

4 hós lesz a kicsi fiam.

Nem értem,h miért van,h egyszer alszik este 8-tól negyed 7-ig,máskor meg kétszer is fel kell enni éjszaka.

Tápszeres babó.

2008. nov. 6. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az enyém is tápszeres baba. Szerintem változó, gyereke válogatja. A nagyobbik fiam 3 hós korától átaludta az éjszakát, viszont a kicsi fiam most 3 hónapos és van, amikor átalussza, van mikor felkel enni az éjszaka kellős közepén. Ne aggódj le fog szokni az éjszakai felkelésről. Türelem!!!
2008. nov. 6. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bíztasalak ? :) az én lányom 3 évesen aludta át elöször az éjstakát . Gyereke válogatja , az hogy a te babád már ennyi idősen át-át alussza az éjszakát vagyx egyszer-kétszer felkel az még jó eset . Sokan vagyunk akik két-három óránként kelnek a gyerekhez . ( ja az enyémek anyatejesek voltak)
2008. nov. 6. 09:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze tuodm,hogy így is mázlim van vele,mert csak eszik,aztán alszik is tovább.

Csak kíváncsi voltam!

Köszi csajok!:)

2008. nov. 6. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk,3,5 hós a manó,hol végig alussza,hol felkel,van hogy felsírogat3x-4x,és meg kell vígasztalni,és alszik is tovább.Tényleg babafüggő.Talán ha nappal az enyém kevesebbet alszik,és fél tízkor alszik el este,akkor jobban bírja az éjjelt.De erre is rá tudott már cáfolni.
2008. nov. 6. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.Mi tegnap voltunk 2hónaposak, de már 6-7 hetesen este 21től aludt reggel 7ig.:)

sztem ez babafüggő .Ja mi is tápszeresek vagyunk.

üdv

2008. nov. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!