Akinek tartósan beteg a babája, gyermeke hogy élik meg a mindennapokat?
Hálás vagyok, hogy él és minden egyes napot ajándéknak tekintek Istentől, hogy együtt lehetünk...
Amúgy hasonló az életünk az első hozzászólóéhoz...
Szia!
2 éves a kislányom fél éve járunk kórházról kórházra.Ebből kétszer volt intenzív osztályon(jelenleg is ott van).Nagyon nagyon nehéz,néha összeomlok,de a családom mellettem van.Csinálom a dolgom mert muszály egészen addíg míg ő küzd és így is élni akar,de ha ő feladja sajnos azt is el kell fogadnunk!Nektek mi a problémátok?
harmadik vagyok:minden elismerésem az eddigi válaszolóké.
náluk nem ilyen súlyos a gond,"csak" tejfehérje allergia.
(ezért is kérdeztem,mert ez is tartós betegségnek minősül)
Nálunk szigorú diéta van és folyamatos ellenőrzések.
sziasztok
nagyon köszönöm, hogy írtatok!
az én kisfiam 10 hónapos, idegrendszeri sérüléssel született, ami csak 6 hónapos korában derült ki.
ennek következményeképp izomtónus eloszlási zavara van, ami miatt a végtagjai feszesek, törzse és a nyaka nagyon gyenge. még most sem tudja a fejét stabilan tartani.
el van maradva a mozgásában, most kezd nyúlni még csak a tárgyakért eddig nem tudta kinyújtani a tenyerét, felemelni a karját...
most már azért a szájába tudja vinni a kezét de ez nagyon kemény munka árán...
eddig a cumit sem tudta szopni mert az arcizmai is le voltak tapadva, ez 3 hónap alatt jött rendbe a Dévény torna segítségével.
talán az értelmével nagy gondok nem lesznek mert figyel szépen reagál de ezt még nem lehet meg mondani...
igazából senki nem tud semmit mondani..
regényt tudnék írni a történetünkről..
nagyon nehéz nekünk is szinte minden napra jut valami torna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!