Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy működik a babakötvény?...

Hogy működik a babakötvény? Nem késő még?

Figyelt kérdés
18 hós lesz a kislányom. A babakötvényt szertnénk gyarapítani neki, érdemes átvinni valamelyik bankba, ha igen melyikbe vagy most az hol van, akkor is van, ha eddig nem foglalkoztunk vele??? Hogy lehet gyarapítani?
2010. jún. 26. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem 15 hós a fiam és mi sem foglalkoztunk még vele,mi külön gyűjtünk neki pénzt,ugynevezett gondoskodás programban.

semmi gond nincs belőle h eddig még nem foglalkoztatok vele,bármikor el lehet kezdeni gyűjteni.Abba a bankba vidd ami neked a szimpi és az állam adta kamaton kivűl (ami nem sok),minden hónapban gyűjthetsz rá pénzt,ami szintén kamatozik.

2010. jún. 26. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
mi megbeszéltük a bankban hogy mennyit szeretnénk rá tenni és az vonják minden hónapban
2010. jún. 26. 15:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A raiffeisen bankban van ilyen lehetőség?
2010. jún. 26. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok.

igen bármelyik bankba le lehet kötni,mi konkrétan havi 7000-et utalunk,de ki mennyit tud vagy akar,ha kevesebbet az is jó a lényeg hogy gondoltok a pici jövőjére :)

2010. jún. 26. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Raiffeisen-nél nem láttam. OTP semmiképpen, átverik a babakötvényeseket, én szikrát se kaptam mikor mesélték ismerősök a tapasztalatokat. Az alábbi oldalon sokat írnak infot a babakötvényről és kérdezni is lehet.

[link]

2010. jún. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!