Babakötvény hogy müködik? Hogy tudnám interneten igényelni hozá az adókártyát a kisgyereknek?
Figyelt kérdés
megszeretném kötni a kisfiamnak,megéri?mikell hozá?2008. aug. 22. 14:35
1/4 anonim válasza:
Itt mindent megtalász: [link] megnyitottam és havi 2000-t utalok rá.18 évesen az kis pénz is több lesz neki,mint a semmi.Adókártya igénylő lapot vagy kérsz személyesen az APEH-től vagy a netről letöltöd és 2 példányban beküldöd postán.Kell még:a szül.anykönyvi kivonat másolata,az APEH által küldött igazolás (mely igazolja,hogy a gyereknek van adószáma) másolata és egy általad írt kérelem (melyben leírod,hogy a Start számla megnyitásához igényled a gyerek kártyáját).
3/4 anonim válasza:
Nem kell hozzá adókártya, mert a bank hivatalból lekéri az adatot helyetted. Mi is így csináltuk, havi 5 ezret fizetünk, és a CIB-nél intéztem.
4/4 A kérdező kommentje:
én a takarékszövetkezetnél szeretném ott kell adó kártya?minnyi a minimális összeg amit rá kell teni?
2008. aug. 22. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!