Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha odakint esik az eső egész...

Ha odakint esik az eső egész nap, van értelme esovedovel sétálni, amiben szinte alig mozog a levegő, vagy jobb a kitart ablakban altatni bebugyulalva a babát?

Figyelt kérdés
Melyik a hatékonyabb?
2018. nov. 22. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne vidd ki, majd kiviszed holnap, semmi baja nem lesz.
2018. nov. 22. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
3 napja a lakásban dekkolunk, a kicsinek kell a levegő (meg nekem is), a hűtő üres, így reggel útnak eredtünk. Szerencsére picit csepergett csak, a bolt 5 perc, még az esővédőt sem raktam fel, elég volt a lábzsák. Mire hazaértünk bealudt, így a lépcsőház előtt ringattam még, fedett helyen.
2018. nov. 22. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem erdemes. Vagy ha esetleg van a kozelben vmi hely ami fedett...( nalunk pl a parkban van ilyen teraszos resz ) de sztem mindenkepp kell a levego. Nekem 1 eves koraig minden nap kint aludt a gyerek, esoben, hoban..igaz nekunk van terasz. Utana mar kisagyban, mert eberebben alszik, nagyobb mar. De az esovedon van kis ablak es siman bemegy a levego. Most is kimegyunk minden nap, esokabat, bundas gumicsizma es kesz. Persze altalaban egyedul bolyongunk a jatszon meg a parkban, mert senki sincs kint, pedig kell a levego. Foleg telen, mikot esik az eso, nincs akkora szmog, ki kell hasznalni. Csak szakado esoben nem.
2018. nov. 22. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz annak a gyereknek, ha 1 nap séta kimarad. Igen, kell a levegő, de azért túlzásba se kell esni, meg úgy csinálni, mintha világkatasztrófája lenne, ha egyszer nem megyünk ki, mert szar az idő. El nem indulnék zuhogó esőben, esővédő ide vagy oda, én se akarok rommá ázni.
2018. nov. 22. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Mennyi idős babát?

Igaz nálunk csak csepergett és a fiam is 13 hónapos, de esooveralban voltunk ma is jatszoterezni. Nem voltunk kint két órát, hanem csak 35-40 percet, viszont nagyon élvezte.

Amíg csak babakocsizott sétálni nem vittem, fedett de oldalról nyitott folyosóra toltam ki levegozni.

Babakocsival esőben csak akkor vinnem, ha halaszthatatlan dolgom lenne.

2018. nov. 22. 15:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem muszáj a kicsit napi kétszer kivinnem, mivel hozzuk visszük a nagytesot oviba. Ha ez nem lenne,tuti nem mennénk ki esős időben. Abszolút nem baj ha 1-2 napig nem mozdultok ki. Az ablakot én se nyitnam rá a lakásban,de nem azért mert félek H megfazik, hanem mert nem szeretnék 5 fokot a lakásban.
2018. nov. 22. 22:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Telen miert is nincs akkora szmog amikor mindenki fűt? :D
2018. nov. 23. 14:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves utolso, igy ertettem: plane telen erdemes kihasznalni azokat a napokat mikor esett eso, mert az eso tisztitja a levegot es nincs akkora szmog, mint egyebkent teli hideg napokon.
2018. nov. 23. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!