Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kezelitek ezt a helyzet...

Hogyan kezelitek ezt a helyzetet? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kislányom 9 hónapos, kb. 3-4 hónapos kora körül kezdett valami furcsa szokása lenni. A combjait dörzsöli össze, de úgy, hogy belevörösödik, leizzad. A doki mondta, hogy szexuális inger miatt, és hogy ez normális, tereljük el róla a figyelmét, mást nem tehetünk. Lányos anyukák! Nálatok is van ilyen? Mit tesztek? Utánaolvastam, Spock doktor könyve is írja, van ilyen...
2010. jún. 26. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:

a mostani kismamában is van róla egy kétoldalas cikk azt irja hogy nem kell vele feltünően foglalkozni csak akkor ha már egész nap vagy mások elöt is sokszor izgatja magát.

személyes tanácsot nem tudok adni mert bár nekem is lányom van még nem láttam maszturbálni - sajnos igy hivják

ez az a cikk:

[link]

2010. jún. 26. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ez a teljes cikk, vagy az újságban bővebb, mert akkor megveszem.
2010. jún. 26. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
ez a teljes cikk.
2010. jún. 26. 11:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jún. 26. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
szivesen
2010. jún. 26. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Van olyan kislány, aki így izgatja a punciját és nem kézzel.
2010. jún. 26. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális,nem szabad miatta büntetni,vagy megalázni.Nekem az egyik lányom kb 2 évesen kezdte,nem csinálja gyakran,a másik lányomnál viszont még sosem vettem észre.(Ikrek)Ha már érti amit kérsz tőle,annyit érdemes megbeszélni vele,h ne mások előtt csinálja,mert ez az ő magánügye,ami nem tartozik másra.Amíg nagyon kicsi,próbáld meg elterelni a figyelmét ilyenkor.
2010. jún. 26. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
A kis keresztlányom csinált hasonlót egy ideig, és egyik-pillanatról a másikra leszokott róla. Az nem segített tényleg, hogy mondtuk neki ne, illetve próbáltuk elterelni a figyelmét. Magától leszokott erről.
2010. jún. 26. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!