Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumizik a babád? Csak kíváncsi...

Cumizik a babád? Csak kíváncsi vagyon kik vannak többen. A "cumisok", vagy a "cumi nélküliek" manapság.

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 19 hónapos,és nagy cumista:)

Már a kórházba vittem neki,az az igazság,hogy én akartam,hogy cumizzon.

1 éves kora óta,csak alváshoz kéri,szeptembertől kezdi a bölcsit,még megvárom,hogyan bírja,és utána "odaadjuk" a barátnőm akkor született babájának:)

(legalábbis megpróbálom)

2010. jún. 25. 08:16
 32/40 anonim ***** válasza:
Szia!2 gyermek van,egyik se cuclizott,cuclizik.Cicin aludt,alszik el.Én próbáltam a cumit,de kiköpték.Próbálkoztam altató,szilikon,hagyományos,játszó cumival.eredménytelenül.
2010. jún. 25. 08:23
 33/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Lányom 16hónapos, csak alváshoz cumizik, ha felkel és kiveszem, Ő maga dobja vissza a kiságyba. Sajnos piciként az ujját szopizta, ami nem is lett volna baj, csak éppen tenyérrel kifelé a mutató és a középső ujját. Jól ki volt tekeredve a kis keze, és a doki szerint a fogainak nem tett volna jót. Így 5hónaposan adtam neki cumit. Párszor előfordult már hogy elfelejtettem betenni az ágyba, nem volt belőle baj, de néha viszont nagyon keresi(ha nyügösebb vagy fogzáskor).

2010. jún. 25. 08:28
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem, sosem fogadta el, az ujját szopja.
2010. jún. 25. 09:00
 35/40 anonim válasza:
11 hónapos lányom kb.2 hónapos korától cumizik.
2010. jún. 25. 09:08
 36/40 anonim ***** válasza:
7 hónapos a fiam, már pár hónapja nem mostam el a cumiját, azt sem tudom hol van. Elalvás előtt a hüvelykujját szopja, aminek örülök, mert nem akartam az "éjszaka sötétben keressük a cumit" szülők sorába beállni :o) Korábban is csak mi erőltettük a cumit, alvás előtt, mielőtt megtalálta az ujját.
2010. jún. 25. 09:21
 37/40 anonim ***** válasza:
A fiam nem cumizott, kislányom az ujját szopja (cumit egyikőjük sem fogadta el).
2010. jún. 25. 10:14
 38/40 anonim ***** válasza:
Újszülött kora óta volt cumija. 10 hósan magától elhagyta, és az újját sem szopja hála istennek.
2010. jún. 25. 11:49
 39/40 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Az én fiam is szopzik 16 hónapja.
2010. jún. 25. 11:50
 40/40 anonim ***** válasza:

5 napos kezdett cumizni, és most 30 hónapos. júliusba fogom leszoktatni, mert akkor nem lesz bölcsi

Bölcsibe nagyon rászokott!

2010. jún. 25. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!