Cumizik a babád? Csak kíváncsi vagyon kik vannak többen. A "cumisok", vagy a "cumi nélküliek" manapság.
Sajnos igen és egyre többet szeretne és egyre erőszakosabban pedig csak alváshoz használtuk. Ha nem vigyázok végleg rászokik.
16 hónapos
Nem cumizik,viszont cicin alszik el!6,5 hós,de én ezt nagyon szeretem így,az estéket!Nappal csak eszik ami jól esik és sürög forog tovább!
:)
Szia!
Az én kislányom, nem cumizik és az ujját se szopizza. Persze próbálkoztam a cumival én is, hogy ne sírjon és legyen már egy kis nyugi :), de neki nem kellett inkább sírt.Ölben kellett megnyugtatni. Most másfél éves.
Egy hetesen adtam neki hogy ne cicin cumival aludjon el, most 15 hónapos, csak elalvásnál kell, de mikor bealudt kiveszi a szájából és úgy alszik hogy fogja egy darabig :)
ha napközben megtalálja bekapja, de be is álmosodik 1 perc alatt tőle. Ha elveszem nem hisztizik érte.
Ha elalvásnál dumál kiveszi a cumit elgagyogja amit mondani akart és bekapja, cumival nem beszèl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!