Cumizik a babád? Csak kíváncsi vagyon kik vannak többen. A "cumisok", vagy a "cumi nélküliek" manapság.
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:44
21/40 anonim válasza:
13 hónapos fiam nem cumizik és nem szopja az ujját se, pedig az elején az első 2 hétben még néha megtalálta az ujját, és a cumit is , de aztán nem érdekelte. Bár a mai napig sokat cicizik. Reggel például 5-9-ig fél óránként rácsatlakozik pár percre aztán alszik tovább. Napközben és este is cicin alszik el.
22/40 anonim válasza:
9 hónapos. Elalvásnál cumizik, de ha kiköpi nem keresi. Napközben ha kitenném elé cumizna, de elteszem, nem látja és nem is keresi. Úgyh nagyon keveset. Mikor kisebb volt többet cumizott, de aztán rájöttem, h ha elteszem előle akkor nem kell neki, így nem láttam értelmét h minek szívja.
23/40 anonim válasza:
Az én kislányom már a kórházban elkezdte a cumizást. Egy napos volt, amikor elkezdett egész nap bőgni. Csak akkor volt csöndben, ha szoptattam. Kétségbeesetten toltam a csecsemősökhöz, hogy éhenhal a gyerek, mert a tejem még nem lövellt be, és csak sírsírsír... akkor mondták, hogy nem éhes, csak cumizni szeretne. Így hát kapott cumit, azonnal csönd lett. Azóta is cumizik, azzal alszik el. Elalváson kívül máshoz nem nagyon kellett neki eddig, max ha elmegyünk itthonról és nyűgösebb. Bár mostanában játék közben is bekapja néha.
24/40 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az én kislányom is emiatt kapott cumit már a kórházban. Most 14 hónapos és napközben már nemigen kell neki, csak éjszaka.
25/40 anonim válasza:
Az en kisfiam egy het mulva 5 honapos de nem cumizik. Lehet nevetsegesen hangzik de fel a cumitol. :) Ez ugy tortent, hogy kb 3.5 honapos kora korul elkezdett sirni a babakocsiba igy nem tudtam sehova vinni. Ekkor egy otletem tamadt, hogy cumi kene neki. Be is szereztem egyett. Az elso cumis setank sikeres volt, sirt es odanyujtottam neki a cumit, parszor kikopte aztan megunta es lekezdte szopizni es bealudt. Orultem nagyon. De masnap hiaba probaltam, kikopte es sirt. Ez ment 3 napon keresztul. A negyedik napon mikor setaltunk es elkezdett sirni elovettem a cumit es olyan csend lett, hogy csak na.:) Azota vigan setalunk, ha sir elokapom a cumit es a latvanyatol mar csend lesz annyira nem szereti. :)
26/40 anonim válasza:
Kislányom 21 hónapos, nem cumizik. Amikor piciként a szájába dugtuk, hatalmas ívben repítette ki a szájából. Hogy csinálta? Fogalmam sincs. Néha megtalálja ezt a régi, újszülötteknek való cumit a kincsesládájában és megmossa, majd rágja egy kicsit. Egyébként ha találkozunk ismerős babával, és az cumizik, rögtön beteszi a pici baba szájába még akkor is, ha az nem akarja...
27/40 anonim válasza:
1 éves fiam nem cumizik, próbálgattam az elején de nem kellett neki.
28/40 anonim válasza:
Az én húgom 13 éves koráig majdnem szopta az újját, én ezért adtam a fiamnak cumit. Nem kellet neki és 3 hónapos elkezdte szopni ő is az újját.Rájöttem, hogy annyira nem én irányítom ezt, ő döntött és én nem tudok mit csinálni
29/40 anonim válasza:
Pár napos korától cumizott 23,5 hónapos koráig. Eleinte szinte mindig, kb. 8 hónapos korától csak alváshoz. Most pedig három hete náthás lett, nem ízlett neki a cumi, és huss, elfelejtette. Nem gondoltam, hogy ennyire könnyen leszokik róla:)
30/40 anonim válasza:
Kisfiam három nap múlva lesz 9 hónapos, és csak elalváshoz kell neki vagy cumi, vagy a hüvelykujja. Aztán kiköpi, és az alvós rongyijának az egyik sarkával dörzsölgeti a szemét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!