Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumizik a babád? Csak kíváncsi...

Cumizik a babád? Csak kíváncsi vagyon kik vannak többen. A "cumisok", vagy a "cumi nélküliek" manapság.

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
3 hónapos a kisfiam, van cumija, de nemigazán kell neki. Néha elfogadja ha nagyon nyügös. de csak ritkán.
2010. jún. 24. 22:04
 12/40 anonim ***** válasza:
9 hónapos a fiam, 5 napos korától cumizik (mióta hazahoztuk a kórházból). Nem "függő", ha nincs, azt sem veszi zokon, de ha megtalálja, akkor beveszi a szájába. Ha elalszik, kiköpi, nem keresi, nem kel fel miatta éjjel, hogy nincs.
2010. jún. 24. 22:08
 13/40 anonim ***** válasza:
16 hónapos, fiú és cumizik 5 napos korától
2010. jún. 24. 22:11
 14/40 anonim ***** válasza:
15hónapos,nem cumizik.Viszont van neki egy pár darab,nagyon szereti őket rágni.
2010. jún. 24. 22:17
 15/40 anonim ***** válasza:
6 hónapos lesz 1 hét múlva, és cumizik 2 napos kora óta. Már a kórházban odaadtam neki, mert mindig sírt, hogy éhes, de nem volt tejem, így megnyugodott szerencsére a cumitól. Elég sokat van a szájában.
2010. jún. 24. 22:19
 16/40 anonim ***** válasza:

3 hónapos kisfiam alváshoz cumizik, ébren az öklét rágja, vagy néha sikerül egy-egy ujjacskát is bekapnia.

(jaj, annyit nevetünk rajta, amikor a mutató- és középső ujját ledugja a torkán és öklendezik! :) - na persze kihúzom olyankor a szájából)

2010. jún. 24. 22:21
 17/40 anonim ***** válasza:
10hós a fiam nem kell neki a cumi pedig adtuk neki<--(unokatestvére 4 éves és még mindig szopja a 2 középső ujját! ezért akartuk a cumit)de mindig kiköpte.:)Az újja is csak akkor van a szájában amikor piszkálja az innyét.Elalvásnál mindig a paplanját gyomoszoli a kezével:)
2010. jún. 24. 22:22
 18/40 anonim ***** válasza:
15 hónapos, cumizik. Koraszülöttosztályon volt, amikor először bemehettem hozzá, már a szájában volt (majdnem nagyobb cumi, mint a feje...). Igazából csak az dühített, hogy nem én döntöttem. Tulajdonképpen nem bánom, valószínűleg én is adtam volna.
2010. jún. 24. 22:25
 19/40 anonim ***** válasza:

17,5 hónapos nem cumizott sose-nem fogadta el, és egyenlőre az ujját sem szopja.

Ehelyett visít, ha kell, ha nem.

2010. jún. 24. 22:32
 20/40 anonim ***** válasza:
3 gyerekemből egyik sem cumizott, se az ujjukat nem rágták.
2010. jún. 24. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!