Gyermekülést szeretnék venni. Milyet ajánlotok? Elsősorban jó minőségű, de azért nem túl drágára gondoltam.
"Az iZi Comfort X1 ülést az ECE R44/04 direktíva szerint vizsgálták be és az I. kategóriában, 9-18 kg testsúlyú gyermekek számára fejlesztették ki. Az ADAC teszten "gut", azaz jó minősítést ért el és kategóriájában, a hagyományos hárompontos övvel beköthető ülések között az egyik legbiztonságosabbnak számít a piacon"
Viszont Ferrariról pl sok rosszatt hallottam. Pierre Cardinről szintén
Nekünk Besafe van.
Tudod az az egyetlen aprócska baj, hogy az ADAC-nak van honlapja, amin fent vannak a tesztek, az BeSafe jó minősítést csak az isofixes üléseire kapott, a simára nem. És nem csak 2007-ben hanem az összes továbbiban sem, ahol vizsgálták az üléseit.
A sima, kielégítő kategória és pont a bizonségban, jó a minősítése kényelem és kezelés kategóriába. De biztonságból csak elmegy. És ilyen összegért én már olyan ülést választanék, ami legalább jó vagy nagyon jó minősítést kap.
És ilyen a minősítése a Nania üléseknek, ami 15 ezer Ft és nem 55.
De persze mindenki azt csinál, amit akar és olyat vesz amilyent akar.
Én néztem az ADAC-ot és ott csak isofixes Besafe van vent, ami meg nem az, az 2007-es, azóta meg eltelt 3 év.
A 2008-210 között meg csak az isofixes tesztje van fent.
Tök egyértelmű, hogy az isofixes jobb, csak sajnos horror árban vannak
Szóval ezért annyira nem rossz ülés, sőt...
Ráadásul már kint van az X3-as.
Sajno sajnos nem tud mindenki 100 ezerért isofix-es Römert venni, hiába azt tartják a legjobbnak.
akkor nem ugyanazt nézed, mert van még ezen kívül is, sőt egy X2-es nem megfelelt is 2009ből.
Mindeg mert az elmegy kategóriából van viszont 15000-ért is ülés, felesleges 55000-ért venni. És akkor már olcsó, de elmegy. Drága és elmegy ülést venni szerintem felesleges pénzkidobás.
A legjobbak valóban 100 ezer magasságában vannak, bár a múltkor 24-ért láttam a Brendonban azt az ülést, ami a legjobb a kategóriájában az ADAc teszten. Csak nekünk az nem volt jó, mert mi ugyanolyant kerestünk mint a nagyobbé és az 80 volt és most is annyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!