Gyermekülést szeretnék venni. Milyet ajánlotok? Elsősorban jó minőségű, de azért nem túl drágára gondoltam.
Figyelt kérdés
Kislányom 7 hónapos, lassan kicsi neki a hordozó, ráadásul üvölt is benne. Ja, és most kicsivel több mint 8 kiló, úgyhogy a 9 kilóstól felfelé méretűek érdekelnek.2010. jún. 24. 13:48
11/27 anonim válasza:
Nekünk Ferrari van,teljesen bevált a gyerek is nagyon szereti és ha alszik meg lehet dönteni kicsit.sztem megérte:)
ez az amúgy..
12/27 anonim válasza:
13/27 anonim válasza:
Recaro young sport-ot vettünk.9-36kg ig jó.Nagyon jó a töréstesztje és a kicsi fiam is szeret benne ücsörögni.Brendonban vettük.Akciósan volt 60.000,amúgy 75000.Mi ezen az 1en nem spóroltunk.Olcsó babakocsit vettünk,mert a célra az is tökéletesen megfelel,de szerintünk a biztonság a legfontosabb.
14/27 anonim válasza:
Mi 1 hete vettünk Besafe X3-at. Nagyon szupi. Én lányom 10 hós,de csak 7,5 kiló,és ennek merev szűkítője van ami nagyon jól tartja a babát! Mi belepróbálgattuk az üllésekbe és már ott fészkalódott ami nem volt kényelmes,ebbe meg ahányszor beleraktuk,vigyorgott és elégedetten üldögélt :)
15/27 anonim válasza:
utolsó vagyok! Mi az elefániban vettük. 55e ft helyett 49500-ért,mert igényeltünk törzskártyát,ja és így ugyanannyiba került mint az előző évi modell.
16/27 anonim válasza:
Ugyan ilyen paraméterekkel kerestem én is autósülést, a Brendonban vettünk egy Brevi-t,35.000Ft volt,tökéletes!0-18kg-ig jó.
17/27 anonim válasza:
Nekünk is Ferrari van,nagyon szeretjük és ez már jó lesz addig míg kell ülés,mindig le lehet szedni majd róla valamit a végén az ülésmagasító marad mi télen a Brendonban harmincegynéhányezerért vettük.Lányom is 8 kg volt és 9 kg-tól valót vettük.
18/27 anonim válasza:
Besafe X1-van, de már kijött az új X3-as is.
10 hós korában vettük, akkor volt 9 kilós a lányom és 50 ezer forintba került. Az 5 hónapja volt, az ára még ugyanannyii, az X3as most 55 ezer.
Az egyik legbiztosnágosabb gyerekülés.
19/27 anonim válasza:
előző
9-18 kilósig való van, azt mondják a túl átfogó kategória (9-25, 9-36) nem túl jó
20/27 anonim válasza:
isofixes a tietek, mert megnéztem az ADAC testen és a nem isofixes Besafe simán bukott, mert 0-át kapott a biztonságra
Ne a gyártó honlapját nézd, hanem az ADAC teszteket. Márha valóban a biztonságot nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!