Barátnőmmel most találkozok először mióta megszületett a babája, aki 2 hónapos. Mit vegyek a picinek ajándékba?
Ilyen a pancsoló könyv: [link]
Elázhat, megrághatja a baba, plusz széttépni sem tudja. Néha szokott csipogós is lenni.
Szerintem a formabedobó még korai, csak több hónap múlva tudja használni, de amúgy hasznos játék. Nem tudom, hogy a barátnődék hogy állnak anyagilag, de ha szűkös a családi kassza, akkor tényleg a pelenka és a popsitörlő a legjobb, esetleg mellé egy kis plüss csörgő, hogy valami maradandó ajándékot is kapjon. Ha nincsenek anyagi problémák, akkor vigyél valami nagyobbat, de mindenképpen puhatold ki, hogy mi az, ami nincsen. Mi rengeteg ajándékot kaptunk, így van 2 játszószőnyegünk, 2 zenélő forgónk stb. Amit én jópofa ajándéknak tartok, az a babatornáztató, vagy egy készségfejlesztő plüssjáték. Ezeket 2-3 hónapos kortól jópár hónapig tudja használni. Én kaptam egy nagy pelenkázótáskát is (nem a babakocsira valót), annak is nagyon örültem, van hely benne a cumisüvegeknek, pelenkázólappal, sok tárolózsebbel, azóta is azt viszem mindenhova magammal, ha nem csak kis sétára megyünk. Ezek mind kijönnek 5000 Ft-ból.
Csatolok pár linket, egyik se a reklám helye.
Annak idején amikor kicsi volt a fiam én is a pelenkának meg a popsitörlőnek örültem a legjobban.
De ha pelenkát veszel mindenféleképpen kérdezd meg a méretét.
Vagy kérdezd meg, hogy mire van szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!