Barátnőmmel most találkozok először mióta megszületett a babája, aki 2 hónapos. Mit vegyek a picinek ajándékba?
Az a baj, hogy nem tudhatod, mire van szükségük. Hiába tök jó ajándék a csörgő (hülye példa, de nem fontos), ha már van nekik 8 db.
Szerintem kérdezd meg, hogy mire van szükségük (vagy a szüleit, párját, ha meglepinek akarod)
Két hónaposhoz játék még nem annyira, inkább kisruha, textílkendők, sumisüveg, kistakaró, éjjeli lámpa (szoptatásnál akkor nem kell nagyvillany s baba is talán gyorsabban visszaalszik), fényképkeret, zenélőpárna (kiságyra altatáshoz) ilyesmik.
Ápolási szereket még nem mert azt álltalában patikai változatot használnak legtöbben.
Én egy bady-t vittem (74-est), pancsolós könyvet, hűtőrágókát és babás-csörgős puha rongyot (nem tudom mi a neve).
Szerintem nem muszáj most használnia, jó lesz az későbbre is, ha olyat veszel.
Mi mindenkitől pelust meg ruhát kaptunk.A végén annyi pelusunk volt,hogy a kisasszony ki is nőtte:-
Szerintem inkább játékot vegyél,azt később is értékeli.Valami ilyesmire gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!