Ti meddig várnátok?
Védőnőmnek jeleztem h az 5 hónapos babám egyik oldala szerintem nem úgy fejlődik, mint a másik. Olvastam már itt hasonló kérdést de sajnos nem találtam számomra értékelhető választ. Védőnő azt mondta majd kinövi.
Szóval, a jobb kezét előszeretettel használja, azzal tolja magát így balra tud "brékelni" a hasán. Mind a két irányba tud átfordulni de inkább a jobb irányba teszi ezt. Úgy értsétek h 100ból 98szor arra fordul.
Korábban a csipo fejlettlensege miatt a doki kérte h inkább jobb oldalra csalogassuk, hát ezek szerint túl jól sikerült...
Bal keze még ökölben, bár nyitogatja... fogni azért tud vele meg nyúl is de nem úgy, mint a jobbal.
Hogyan serkentsem kicsit a bal agyféltekét? Milyen masszázst ajánlotok?
Illetve a fő kérdés, meddig várjak a "kinövi" verziora es mikor forduljak esetleg Devenyeshez, ha az a megoldás.
Az a baj h látom rajta h többet tudna, de szegényt is gátolja h nem fordul arra amerre épp akar. Amúgy nem sírós baba.
Köszi!
Egy percig nem várnék a helyedben tovább, hanem irány a Pethő Intézet.
3 gyerek után mondom ezt. Úgy hogy ne várj senkire, mert csak vesztegeted az időt. Ilyenkor még nagyon nagyon gyorsan gyógyulnak, regenerálódnak a babák. A szülés közben nem történt valami veletek?
Ne várj!
Azonnal lássa neurológus és gyógytornász.
Köszönöm! Sajnos doki is a "majd kinövi" párti... ezek szerint nem bízhatok bennük.
Jövőhéten elmegyünk, ha kapunk időpontot. Írók mi lett, max hazakuldenek. :) köszi!
Bocsánat nem láttam egyből a kérdést első!
Sürgősségi császáros voltam mekóniumos magzatviz miatt de másról nem tudok. :(
Na még annyit írok h most -beszéltem a dokival akinek amúgy szinten jeleztem a 6. Hónapos státuszon (igen jól olvassátok, 5 hónaposan letudta a 6 hót)
Valasz: anyuka ha láttam volna valamit mondom. De ahogy gondolja...
Ennyit róla :) legalább beutalot kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!