Milyen mosóport/öblítőt használtok újszülötthöz? Elkülönítve kell mosni a ruháit?
A napokban hallottam, hogy csak kimondottan babáknak valót lehet használni, valaki azt mondta, hogy jó a hagyományos is, valaki szerint a Sensitiv a jó. Nemsokára születik a kislányom és szeretnék mindent kimosni, kivasalni, hogy friss illata legyen. Eddig Ariel mosóport használtam és Coccolino öblítőket, ezek okoztak már valakinél allergiát?
A másik kérdésem, hogy a baba ruháit, ágyneműit lehet a sajátunkkal mosni, vagy teljesen el kell különíteni? A ruhákat hány fokon mossam, ami esetleg pisis vagy kakis lesz?
Köszi előre is.
Én az elején Ariel + fehér coccolino kombinációt használtam, és nem volt semmi baja a babámnak. Nem volt rá érzékeny a bőre.
Aztán egyszer kipróbáltam a Dreft baby + Gabi babaruha öblítő. Azóta csak ezt használom az illat miatt. Nagyon jó! :)
Ja és mindent 40 fokon mosok, és jó alaposan átvasalom a ruhákat (gőzzel)!
És külön mosom a baba holmijait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!