Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » érdemes egy 25hós és egy...

érdemes egy 25hós és egy újszülötthöz testvér kocsit venni?

Figyelt kérdés

Nagyon filózok,két hónap múlva szülök és egyenlőre még sokat bekéreckedik a nagy a babakocsiba.A barátnőmnek másfél éves a nagy és 4hós a kicsi,de láttam tök jól bánik így a két gyerekkel...eddig úgy gondoltam van egy bergonunk és rá tudom ültetni a karfára ha elfárad,de hosszú távon nem biztos,hogy ez jó ötlet,de sokaktól hallom,hogy már nem is akar nagyon beülni...tapasztalatokat várnék..olyanok írjanak kérem akik tényleg hozzá tudnak szólni tapasztalatba,nem csak ötletben..

Köszi:)

2010. jún. 26. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondolkodtam annak idején. A két gyerek között 22 hónap van nálunk. A nagy már nem nagyon kéredzkedett be a kocsiba, hanem inkább azt várta volna el, hogy cipeljem hazáig. Ezért inkább mindenhova vittem magammal a babakocsit. Inkább abba üljön bele, 9 hónapos terhesen már nem akartam cipelni. Aztán inkább egy testvérfellépőt vettünk használtan. De azt is kár volt. Egy-két alkalommal használta. Inkább a babakocsiban akarta tolni az öcsikét, és akkor mindig elesett a fellépőben. Úgyhogy leszereltük, és kész. Tudomásul vette elég hamar, hogy már más ül a kocsiban.
2010. jún. 26. 23:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sajnálok 10ezreket adni egy testvér fellépőre ,nem beszélve arról,hogy a bergonra nem is lehet csak akkor feltenni ha levágjuk a műanyag pedál részt a rúdról-ezt már figyeltem,de akkor mivel fékezem le..és akkor melyik oldalon vágjam le,mivel állítható a kar tolásirány-tehát az szóba sem jöhet,nem beszélve arról,hogy 16kiló a kocsi és úgy már irányítani sem hiszem,hogy olyan jó..a testvér kocsik lehet máshogy vannak kiképezve...nem tudom..ezért érdeklődöm..a férjem is azt mondja várjunk még vele.
2010. jún. 26. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak ötletben tudok hozzászólni. Én a 25 hósnak már nem vennék testvérbabakocsit. Szerintem meg fogja szokni, hogy jöjjön melletted, hiszen már nagy lesz.

Nálunk októberben jön a tesó, 22 hó lesz közöttünk. Én csak testvérfellépőt tervezek venni.

Hasonló kocsink van, mint neked (olyan nagy mint a bergon), ha elfárad, el fogja bírni a nagyot is, nem csak a kicsit.

Egyébként én nem attól félek, hogy esetleg elfárad a nagy, hanem attól, hogy elfutkos, pl ha közértbe megyünk, és mindent leszed majd a polcokról?? :)

2010. jún. 27. 06:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én is használtam vettem a Teszveszen 6000 Ft-ért a testvérfellépőt. De nem mondtam, hogy ez a megoldás, mert mi nem túl sokáig használtuk. Szerintem ne vegyél testvérkocsit, nagy már a gyerek, egy-két hónapig használnátok maximum. Hamar meg fogja szokni, hogy a babakocsi már nem az övé. Eleinte nem mentünk messzire, nehogy gond legyen. De jön velem, amerre kell. Hát, a boltban pakol az igaz, az egész sor csokit beleteszi a kosárba. De ez előbb-utóbb úgyis megtörténik, ha nem most, akkor 3 évesen.
2010. jún. 27. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Testvér fellépőt nem lehet rászerelni,de már ezt írtam,mert le kellene a féket vágni....és melyik oldalról,nem beszélve arról,hogy a fejt verné be a toló karba..n mindegy.
2010. jún. 28. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!