érdemes egy 25hós és egy újszülötthöz testvér kocsit venni?
Nagyon filózok,két hónap múlva szülök és egyenlőre még sokat bekéreckedik a nagy a babakocsiba.A barátnőmnek másfél éves a nagy és 4hós a kicsi,de láttam tök jól bánik így a két gyerekkel...eddig úgy gondoltam van egy bergonunk és rá tudom ültetni a karfára ha elfárad,de hosszú távon nem biztos,hogy ez jó ötlet,de sokaktól hallom,hogy már nem is akar nagyon beülni...tapasztalatokat várnék..olyanok írjanak kérem akik tényleg hozzá tudnak szólni tapasztalatba,nem csak ötletben..
Köszi:)
Én csak ötletben tudok hozzászólni. Én a 25 hósnak már nem vennék testvérbabakocsit. Szerintem meg fogja szokni, hogy jöjjön melletted, hiszen már nagy lesz.
Nálunk októberben jön a tesó, 22 hó lesz közöttünk. Én csak testvérfellépőt tervezek venni.
Hasonló kocsink van, mint neked (olyan nagy mint a bergon), ha elfárad, el fogja bírni a nagyot is, nem csak a kicsit.
Egyébként én nem attól félek, hogy esetleg elfárad a nagy, hanem attól, hogy elfutkos, pl ha közértbe megyünk, és mindent leszed majd a polcokról?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!