Mit kellene máshogy csinálnom?
Figyelt kérdés
Ahogy leteszem a babám az ágyba, kb. 10 percen belül bukik és tejes a szája. Mindig böfiztetem, de olyankor elalszik a vállamon, néha-néha böffen csak. 4 hetes2018. szept. 9. 20:54
11/14 anonim válasza:
Én is hasra tettem mindig, így nem volt gond, mondjuk a lányom nem is tudott máshogy normálisan aludni. Amúgy bárhogy fekteted, az valamiért nem jó, háton megfullad, ha bukik, hason bölcsőhalál, oldalt fektetve meg tönkremegy a csípője. De mégse lebegtetheted a kiságy felett... nyugodtan tedd hasra.
12/14 anonim válasza:
Off: Miért kellett lepontozni a 11est?
Teljesen jogos amit ír! Nekünk sem ajánlotta a gyerekorvos az oldalt fekvést! Háton nem tudott aludni... mert felmozogta magát...maradt a hason alvás! Légzésfigyelő alatta volt! Ennyi!
13/14 anonim válasza:
Ebben nincs igazad, pont hogy a bukós babák életveszélyben vannak háton altatva.
Hason altatva tudnak biztonságosan aludni.
Ha nagyon nagyon bukós, érdemes beszélni a gyerekorvossal is
14/14 anonim válasza:
Háton bujós babának nem biztonságos.
Oldalt kell ilyenkor fektetni
Egyik majd másik oldalt
Figyelni kell más tünetekre: pl reflux
De lehet csak bukós baba
Nálunk ez 8 hetesen jött elő.. Már ritkább 2 héttel később ( előtte is elvétve)
Hasfájós időszak óta hason alszik.. Ha buik kiveszi a fejét a kezdetektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!