Valami baja van a babámnak? 6 hetes és keveset van fönt akkor is álltalában sir vagy nyüglödik, fél 1 orát van el nagyritkán ez normális? Mit kéne máshogy csinálnom?
Figyelt kérdés
reggel 8-8:30kor kel eszik és rendberakom majd 10 körül alszik,12-12:30körül én keltem hogy egyen mert általában nem ébred fel.Evés után séta ahol alszik 4körül eszik és 7körül ébred evés majd 8:30körül fürdés addig már nem alszik kicsit elvan aztán nyüglödik majd fürdés és 9 körül eszik de ez eltart 10ig 2 ciciböl aztán alszik de van hogy 11ig is eltart mire elalszik mert addig nyüglödik hol cicit kér hol nem kell majd elalszik és reggelig alszik pár naponta van hogy 1 szer kel éjjel.Nem kéne többet nézelödnie napközben?vagy mit kéne máshogy csinálnom?2008. nov. 3. 17:45
1/7 anonim válasza:
Szia! Sajnos segíteni nem tudok, de én is hasonló cipőben járok, csak még nem alakult ki ennyire a napirend. Kíváncsian várom, milyen válaszokat adnak. Kitartás! Minden jót!
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha a gyarapodása jó. A baba tudja mire van szüksége. Lányom meg alig aludt, fél órát egy nap, max 2X. Én nem keltettem enni, próbáld meg, hogy akkor adsz neki, ha kér. HA alszik felébred majd, ha éhes lesz, hidd el:-)
Kérdezd meg a dokid, védőnőd, ő biztos többet tud majd mondani.-)
3/7 anonim válasza:
Szia, szerintem normális. Az én kislányom 3,5 hónapos, már este 6kor elalszik, másnap reggel 6ig-7ig, és napközben is csak másfél-két órát bír egyhuzamban fent lenni. Én igény szerint szoktatom és igény szerint fektetem is, de mikor később raktuk ágyba, nálunk is nyűglődés volt este, és valahogy beállt arra, hogy 6kor elalszik, és csak szopizni ébred fel egy-kétszer. A 6 hetes még nagyon kicsi, ráér még nézelődni:-)
4/7 anonim válasza:
A kisfiam ugyanezt csinálta. Azt hittem, "milyen jó" kisfiú, mert már 3 hetesen átaludta az éjszakát. Aztán 5 hetesen a védőnő alaposabban megnézte, és kiderült, hogy elhúzódott a sárgasága. Bár én előtte se, meg utána se láttam sárgának... A sárgaság egyik tünete a sok alvás, ami miatt nem igazán eszik. Mivel a sárgaság kezelése pont a minél több folyadék bejuttatása, így a nem-evés miatt csak egyre rosszabb lett. Mi egy hétre be is kerültünk a kórházba. Szerintem kérdezz rá erre is, amikor legközelebb dokihoz mentek. (Persze nem jelenti azt, hogy nálatok is ez van, csak leírtam a hasonlóságokat. Lehet, nincs semmi gond, csak ő ilyen.)
5/7 A kérdező kommentje:
Az evés mennyiségével nincs gond,130-160-190eket szokott enni és szépen növekszik eddig heti30 dekát hizott 3920al jöttünk haza és most több mint 5 kilo.
2008. nov. 3. 18:06
6/7 anonim válasza:
Szia!
Ha megkérdezed a dokit ő is azt fogja mondani hogy legalább 3-4 óránként keltsd fel enni. Sokat napoztasd üvegen keresztül.
Nekünk is ez volt a próbláménk. A sárgaságot a szeme fehérjén láthatod.
7/7 A kérdező kommentje:
vizsgálták a korházban a sárgaságot de azt mondták elmulik,a körzeti doki azt mondta szép szine van és jol gyarapodik igy minden rendben.de akkor miért alszik sokat és miért nem mondja a védönö vagy az orvos hogy sárga?
2008. nov. 4. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!